KRISTÝNA Pohančeníková z Horšovského Týna se narodila v úterý 10. července v 18.11 hodin.  Maminka Lucie Součková  a tatínek Pavel Pohančeník věděli, že budou mít holčičku.  Kristýnka, která dostala jméno podle přání tatínka, vážila 4,49 kg a měřila 56 cm. Doma se sestřičky nemůže dočkat čtyřletý Patrik.

ANNA Lstibůrková z Pasečnice se narodila v neděli 8. července v 10.27 hodin. Anička, která vážila 3,84 kg a měřila 50 cm, je třetí dcerou manželů Marie a Milana. Rodiče předem věděli, že budou mít holčičku, a jméno pro ni vybrali společně. Velkou radost z Aničky mají i její sestřičky Terezka (5) a Markétka (3).

Manželům Janě a Petrovi Kabourkovým ze Ždánova se v úterý 10. července v 5.59 hodin narodila dcera LUCIE. Rodiče předem znali pohlaví svého děťátka a měli z něho velkou radost, protože si právě holčičku velmi přáli. Jméno dostala podle přání obou rodičů. Doma Lucinku, která vážila 3,12 kg a měřila 50 cm, netrpělivě očekává bráška Péťa (3).

TEREZA Šindelářová se narodila v pondělí  9.července s váhou  3, 10 kg a  mírou 48 cm v porodnici ve Stodě. Maminka Marie a tatínek Jiří děkují celému personálu tamní porodnice.

V pondělí 2.července v 17.16 hodin se manželům Jiřímu a Kristýně Knopfovým narodil ve FN v Plzni syn JIŘÍ JAKUB . Jiřík vážil 2,51 kg a měřil 46 cm. Radost z brášky má i Alžbětka (2,5), která mu vybrala jméno. Rodiče děkují personálu odd. Rizikově a patologicky těhotných a odd. Neonatologie JIP ve FN v Plzni za příkladnou péči.

ANNA Píchová z Rozvadova se narodila v úterý 10. července ve 14.31 hodin mamince Kateřině Kostelníčkové a tatínkovi Martinu Píchovi. Rodiče předem znali pohlaví svého děťátka a na svět ho  přivítali společně. Velkou radost z Aničky, která vážila 3,85 kg a měřila 51 cm, má i její bráška Matýsek (3,5).