JAN Kolář z Klatov se v úterý 5. června v 15.15 hodin narodil mamince Janě a tatínkovi Janovi. Rodiče věděli, že budou mít chlapečka, a shodli se, že dostane jméno po tatínkovi.  Honzíka, který vážil 3,42 kg a měřil 50 cm, se nemůže dočkat jeho tříletá sestra Terezka.

Manželé Jitka a Jiří Frantovi ze Staňkova přivítali ve čtvrtek 7. června ve 12.23 hodin společně na svět svou dcerku JULII. Rodiče předem znali pohlaví svého děťátka a na svět ho přivítali společně. Julinka, která dostala jméno podle přání obou rodičů, vážila 3,59 kg a měřila 52 cm.

DOMINIKA Grollová z Vlkanova se narodila v úterý 5. června v 9.27 hodin mamince Janě a tatínkovi Pavlovi. Rodiče věděli, že budou mít holčičku, a u jejího narození byli spolu. Jméno dostala Dominička, která vážila 3,18 kg a měřila 47 cm, podle přání tatínka. Svou malou sestřičku doma netrpělivě očekává Davídek (3,5).

Luba a Vasyl Kučvarovi z Domažlic přivedli  v úterý 5. června v 8.20 hodin na svět dcerku, která dostala jméno KRISTÝNA. Jméno holčičce vybrala maminka. Nadšená z Kristýnky, která vážila 3,87 kg a měřila 50 cm, je i její sestřička Renatka (3,5).

Manželům Andree a Michalovi Mlezivovým ze Kdyně se ve čtvrtek 7. června v 15.07 hodin narodila dcera ELLA. Rodiče věděli, že budou mít holčičku, a na svět ji přivítali společně. Jméno Ellince, která vážila 3,83 kg a měřila 51 cm, vybral tatínek.

LUCIE Humlová z Tlumačova přišla na svět v pondělí 4. června ve 12.30 hodin. Rodiče Marie a Jiří věděli, že budou mít holčičku, a při jejím narození byli spolu. Jméno Lucince, která vážila 3,80 kg a měřila 49 cm, vybrali rodiče společně. Doma se na sestřičku těší Ondrášek (2,5).

ONDŘEJ Boudný (4,39 kg, 53 cm), který se narodil 1. června v 6.34 hodin ve FN v Plzni, je prvorozený syn maminky Lucie a tatínka Luďka z Plzně. Na vnoučka se moc těší babička v Horšovském Týně.