Karolína Dolejšová z Kouta na Šumavě se narodila v domažlické porodnici 29. května ve 13:12. Její váha byla 3 700 gramů a míra 52 centimetrů. Rodiče Nikola a Roman Dolejšovi přivítali prvorozenou očekávanou dceru společně.

Diem Quynh Dao z Chodova se narodila 29. května v 17:17 v domažlické nemocnici s váhou 4 090 gramů a 52 centimetry. Maminka Thi Thu Thuy Ta a tatínek Dinh Nhu Dao přivítali svou očekávanou dceru na světe společně. Z jejího narození má radost také Kim Ngoc Dao (5).

Tereza Svatošová z Domažlic se narodila v domažlické porodnici 29. května v 01:22. Její váha při narození byla 4 060 gramů a míra 53 centimetrů. Rodiče Šárka a Jindřich Svatošovi předem věděli, že se jim narodí holčička a jméno své dceři vybrali společně. Doma se na ní těší také bráška Lukášek (7).

Roman Horváth z Hostouně se narodil 30. května v 06:33 v domažlické nemocnici s váhou 2 820 gramů a 47 centimetry. Rodiče Alexandra Duždová a Roman Horváth předem věděli, že se jim narodí chlapeček a jméno mu vybrali společně. Tatínek se také účastnil porodu.

Vážení rodiče, každý týden jezdíme do domažlické porodnice a fotíme nově narozená miminka. Může se ale stát, že právě vás v porodnici nezastihneme nebo možná aktuální zdravotní stav vašeho potomka neumožní focení. Přesto vaše dítě neztrácí šanci být v našich novinách dříve, než se naučí svá první slova. Můžete nám poslat jeho fotku (portrét) a základní informace na e-mailovou adresu: redakce.domazlicky@denik.cz

Poběžovické nádraží.
Oprav se dočkají tři nádraží