Kateřina Kreysová z Horní Kamenice se narodila v domažlické porodnici 21. února v 22:54. Její váha při narození byla 3 240 gramů a míra 50 centimetrů. Maminka Michaela Kroová a tatínek Jan Kreysa předem věděli, že se jim narodí holčička a jméno vybral tatínek. Doma na ní čeká Anežka (4).

Pavel Lagron z Domažlic se narodil 22. února ve 04:13 v domažlické nemocnici s váhou 3 330 gramů a 50 centimetry. Rodiče Marie a Pavel předem věděli, že se jim narodí chlapeček a jméno vybral tatínek, který se také účastnil porodu. Doma se na něj těší sestřička Viktorka (5).

Klaudie Svatošová z Nemanic se narodila v domažlické porodnici 26. února ve 14:32 s váhou 3 340 gramů a 50 centimetry. Rodiče Daniela Svatošová a Jaroslav Durda věděli, že budou mít holčičku a jméno jí vybírali společně. Doma se na ní těší sestřička Kelly (3).

Vážení rodiče, každý týden jezdíme do domažlické porodnice a fotíme nově narozená miminka. Může se ale stát, že právě vás v porodnici nezastihneme nebo možná aktuální zdravotní stav vašeho potomka neumožní focení. Přesto vaše dítě neztrácí šanci být v našich novinách dříve, než se naučí svá první slova. Můžete nám poslat jeho fotku (portrét) a základní informace na e-mailovou adresu: redakce.domazlicky@denik.cz.