Obývá v něm největší apartmán ve 2. patře o rozloze 68 m2. Bedi přiletěl v pondělí přímo z Mumbaje na letiště do Prahy.

Do hotelu dorazil po půl páté. Pozdravil se s ředitelkou hotelu a provozními řediteli Restaurace Dubina a Caffé Enzza, které pro něj po dobu pobytu v Domažlicích zajišťují stravování.

„Po příjezdu vyhověl našemu přání a na recepci se s námi vyfotografoval," říká manažerka firmy vlastnící hotel Jana Vránová.

„Krátce si se svojí paní Parween odpočinuli a v půl osmé odjeli na večeři na Chodskou chalupu, kde za účasti Konrádyho dudácké kapely strávili příjemný večer," pokračuje Vránová a dodává: „Ochutnal staročeskou specialitu svatomartinskou husu s červeným zelím a bramborovými lokšemi a zapil to plzeňskou dvanáctkou. Nejvíce se mu ale líbily chodské dudy pana Konrádyho, a dokonce si zahrál na fanfrnoch s celou kapelou."

V úterý filmový Sandokan poskytl několik rozhovorů, např. pro rozhlas v Plzni, a měl autogramiádu v Dobřanech. Večer pro něj byla nachystána soukromá večeře v Dubině.

„Je to hrozně milý, naprosto otevřený člověk. Zajímal se o to, jací cizinci navštěvují Česko. Bavili jsme se o tom, jaké jsou jeho oblíbené filmy, ve kterých nehrál. Má rád historické snímky, třeba Doktora Živago. Bavili jsme se hodně o Indii a tamních jazykových bariérách i o tom, jak je to tady s dialekty. Hlavně ho zajímaly tradiční zvyky v našem regionu," shrnula Vránová.

Středu trávil na Domažlicku. V poledne se zúčastnil slavnostního oběda v restauraci Dubina pořádaný firmou Top Tank.

Odpoledne byl hostem otevření vinného sklípku v hotelu Zlatá včela a večer ho čekalo slavnostní předání festivalového ocenění Zlatá rafička a autogramiáda na zámku.

Dnes, ve čtvrtek dopoledne odjede Kamir Bedi na letiště.

Herec měl při svém pobytu jedno přání. „Kávu moc nepije, a tak měl přání, aby měl na pokoji k dispozici čaj a med," uzavírá Jana Vránová.