Představí se v domažlickém kině Čakan od 10.30 hodin.

V loňském rozhovoru pro Domažlický deník jste uvedl, že  všechna vaše představení   mají stejnou osnovu a stejný rytmus a liší se  pouze rekvizitami.  Platí  to i o nynějším představení Michal na hraní? Jaké  rekvizity vám na  jevišti pomohou tentokrát?
V představení Michal na hraní uvidí děti můj „nejlepší vynález“ a to vrtibok. Co je to vrtibok? Speciální kruh, který nasadíte kolem boků a on se s vámi začne vrtět. Přijdou si na své i maminky a tatínkové.
Opět přijedu za dětmi se svojí samolepící páskou a hračkami, které jsem z ní vyrobil. Na konci představení všechny děti v sále pohladím, do jednoho!
Odkdy jezdíte po Česku s tímto pořadem a do  kolika míst jste se už   s ním dostal?
Je to můj druhý sólový program, který jsem vymyslel pro děti, hned po představení Pajdulák. Myslím, že jsem ho hrál už tolikrát, že divákovi, který ho viděl v šesti letech svého věku, bude dnes už určitě přes dvacet let.
Jsou jiná víkendová představení, na která přijdou  děti se svými  rodiči  či prarodiči než školní představení během týdne?
Když hraji pro děti v týdnu a děti sedí v řadách bez maminek a tatínků, tak je představení samozřejmě živější. Taková představení mám rád, zvláště když mě pochválí paní učitelky. Děti jsou spontánnější a chtějí si sáhnout na mě dříve než já na ně, když je chci třeba jako v pořadu Michal na hraní všechny pohladit. Víkendová představení jsou soustředěnější a já jsem trochu více pečlivější.
Reagují dnešní děti na jiné narážky a vtipy než  jejich tatínkové a maminky před čtvrtstoletím?
Myslím si, že je to úplně stejné. Děti, které nejčastěji přijdou na mé představení, jako by se nezměnily. Obvykle děti mění  až druhá třída v ZŠ. Na mé pořady chodí děti předškolní, od dvou  do sedmi let. Jak se říká,výjimka potvrzuje pravidlo. Setkávám se často v hledišti s dětmi, kterým je i jedenáct! Důležitým měřítkem je ale to, že jsem na svých představeních nikdy nic nezměnil, takže děti v Domažlicích uvidí Michala na hraní, jak ho viděly děti před patnácti lety, a budou se bavit stejně dobře.