„Sem se s Bohouškem moc těšíme,“ řekla Madga Malá. „Kromě nás vystoupí ještě Petr Dopita, Mirka Deckerová a Eva Pešťáková,“ dodala. Kromě Bohuše Matuše ji však fanoušci mohli vidět i po boku Daniela Hůlky, Kateřiny Brožové a dalších.

S kým by si však nejraději zazpívala? „Samozřejmě se svým idolem Bryanem Adamsem,“ odpověděla Magda se smíchem.

Magda Malá vystudovala zpěv na konzervatoři a svou kariéru rozjela ve skupině Allegro Michala Davida. Přesto se do podvědomí hudebních fanoušků a milovníků divadelních prken zapsala právě jako nešťastně zamilovaná Eponine z muzikálu Bídníci. Shodou okolností je to i Magdina nejoblíbenější role. „Provázela mě celých dvacet let, navíc to byla moje první muzikálová zkušenost,“ popsala Magda, nicméně všechny role, které měla možnost ztvárnit, si oblíbila.

Za zlomový svým způsobem lze pokládat i muzikál Ples upírů. Právě ten stojí za vznikem spolupráce Magdy s jejím muzikálovým kolegou Bohušem Matušem. „Oba jsme v Plese upírů hráli. A tady nás napadlo plánovat společné koncerty. S Bohouškem se máme rádi a dělá mi radost, že se ten nápad podařilo zrealizovat. Doprovází nás kapela Charlie Band a zveme si navíc zajímavé hosty.“

V současné době Magda Malá rozjíždí částečně sólový projekt. Dále ji čekají další koncerty, mimo jiné i jeden vánoční benefiční koncert v Betlémské kapli v Praze. Právě hlavní město se Magdě stalo jejím domovem, ačkoli pochází z Chebu. „V Praze se mi moc líbí, už si nedovedu představit, že bych žila jinde,“ dodala na závěr rozhovoru Magda Malá.

Plný sál diváků přišel zhlédnout nový muzikál Zbývá příběh náš v podání Kolofantů z Kolovče.
Fanoušci Kolofantů se doslova rvou o lístky