„Rozhodli jsme se na Baldov, kde se o víkendu koná 16. ročník srazu CB, vnést mezi radiové vlny trochu hudby a kultury,“ říká Lenka Štarmanová z Domažlic. Minifestival, který dostal název Baldovská pářka, iniciovala se svým bratrem Janem Korcem.

Muzikanti převážně z našeho regionu se následně domluvili, že pářkou okoření v sobotu od 15 hodin sraz radioamatérů svými hudebními příspěvky.

„Přivítáme na Baldově všechny lidi dobré vůle a budeme se jim snažit nabídnout pestrou žánrovou směsici hudby. V prvé řadě to bude domažlicko–plzeňsko–pražská kapela Jack Daniel, která hraje jižanský rock.

Jack Daniel.

Dále zahraje country–rock domažlická skupina Lenka & K. Band, svojí ´troškou do mlýna´ přispěje punck–rocková Parní Wanna z Českého Krumlova a při Baldovské pářce nemohou chybět domažlicko–českokrumlovská Zrcadla,“ vypočítává další z aktérů Pavel Morysek a dodává, že vstupné na minifestival je dobrovolné a jeho účastníci mohou na Baldově přespat ve vlastních stanech.

Ani během střídání kapel by se návštěvníci Baldovské pářky neměli nudit, pauzy vyplní bubeníci z Domažlic v doprovodu krásné tanečnice, jejíž identitu pořadatelé pečlivě tají.
Zrcadla.

Na Baldově je po celou dobu trvání CB srazu i minifestivalu zajištěno občerstvení. Podle posledních zpráv budou na Baldově také aktivity pro děti.