HC Domažlice ve spolupráci s Českým hokejem pořádá na zimním stadionu v okresním městě akci v rámci Týdne hokeje. Kromě zážitku z prvních krůčků na ledě si každé dítě navíc s sebou domů odnese zajímavý hokejový dárek.

Vzít si stačí brusle, helmu a rukavice (i lyžařské), případně chrániče loktů a kolen pro in-line bruslení. Případně bude možné si půjčit vybavení na místě u Tibora Vargy (tel: 602 786 294).

V pátek 27. září se uskuteční na zimním stadionu HC Domažlice akce Týden hokeje.Zdroj: Deník / Robert Babor

Týden hokeje je série sportovních akcí pro děti ve věku od čtyř do osmi let a jejich rodiče, kterým se naskytne unikátní příležitost seznámit se s hokejovým prostředím. Pro děti je připraven zábavný program na ledě i mimo něj, rodiče zde získají podrobné informace o tom, co obnáší mít doma malého hokejistu a jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj.

Pro účastníky Týdne hokeje je připravena ještě další výhoda. Každé dítě, které se na akci přihlásí do projektu Pojď hrát hokej a klub ho následně zaregistruje do Českého svazu ledního hokeje (Český hokej), získá poukaz v hodnotě 1500 Kč na nákup hokejové výstroje.

Akce Týden hokeje se v rámci projektu Pojď hrát hokej koná pošesté po celé České republice a celkově už posedmé. Díky dosavadním ročníkům získalo první zkušenost s ledním hokejem téměř 25 tisíc dětí.