Na ledě od úvodního hvizdu naplno vládla Třemošná. Ta během první třetiny nasázela Rokycanům čtyři branky. Konkrétně řádil Martin Davídek, který během pěti minut vstřelil hattrick a navrch přidal čtvrtou trefu.Od druhé třetiny se ale začalo jiskřit. Domácí nejdříve snížili zásluhou Pondělíka na 1:4, ale třemošenský Reitspies znovu gólem vrátil klid na hostující hokejky.

Následně ale Geltner narazil zezadu Smejkala na hrazení a rozpoutala se bitka, po níž do sprch zamířili domácí Geltner s Hauerem a hostující Davídek s Princlem.Od této chvíle byla trestná lavice neustále zaplněná na obou stranách. S počtem vyloučených se zvyšoval i počet branek v rokycanské síti.Bez poskvrny nakonec nezůstal ani extraligou ošlehaný Jakub Koreis, který v závěru zápasu dostal dvě minuty za hrubost. Mrzet ho to ale nemuselo, protože Třemošná zválcovala Rokycany 11:2.

12. kolo FORTUNA divize A: FC Rokycany (na snímku fotbalisté v zelenočerných dresech) - SK Otava Katovice 1:1.
OHLASY Z DIVIZE: Petřín vysoko prohrál v lázních, Horní Bříza trápila favorita

„Jednalo se o reprízu finále, tudíž to pro nás měla být největší zkouška v dosavadní sezoně. Přestože jsme nebyli v kompletní sestavě, vyhráli jsme rozdílem třídy. Zápas byl rozhodnutý prakticky po první třetině, následně se utkání začalo zvrtávat a po zákrocích rokycanských hráčů se strhlo několik šarvátek. Rozhodčí dohromady rozdali 156 trestných minuta zápas se dost rozkouskoval. I tak jsme soupeři nadělili další branky a dovedli v klidu zápas do vítězného konce,“ těšilo třemošenského střelce Martina Davídka.

Rokycany – Třemošná 2:11
Třetiny: 0:4, 1:4, 1:3. Branky: 22. Pondělík, 60. Hrbý - 9., 11., 14. a 17. Davídek, 24. Reitspies, 29. Mainer, 34. Vágner, 40. Koreis, 44. Reitpies, 49. Polívka, 60. Soukup. Rozhodčí: D. Turhobr – Bubla, Kaiser. Vyloučení: 19:17, navíc Geltner, Hauer (oba Rokycany) a Davídek, Princl (oba Třemošná) 5 + do konce utkání. Využití: 0:4. V oslabení: 0:2.

Sestava Rokycan: Karbulka - Martinec, Půst, Zajíček, Koc, Kastner, Dorňák, Hauer - Nový, Hrubý, Petr, Švík, Krýner, Benedikt, Geltner, Pondělík, Karbulka, Koukolík, Kocman. 
Sestava Třemošné: Šterk - Smejkal, Sedláček, Soukup, Blumentrit - Šibra, Beran, Koreis, Monhart, Davídek, Vágner, Reitspies, Polívka, Princl, Mainer. 

Hokejisté Třemošné (v modrých dresech) byli opět střelecky při chuti a deklasovali Tachov (v červeném) 13:5.
FOTO: Meteor opět řádil a rozdrtil Tachov. Domažlice udolaly Apollo

Tabulka krajské hokejové ligyTabulka krajské hokejové ligyZdroj: Deník/Dominik Rejthar