Postřekov během podzimu inkasoval pouze 12 branek, přezimoval na druhé příčce tabulky se ztrátou jednoho bodu na lídra z Mrákova, proto neměl důvod sahat do kádru, až na Palucha, který by měl zastoupit zraněného Vavříka. To Meclov na tom byl v tabulce podstatně hůř, a tak přes zimu nejenže doufal v uzdravení všech opor, ale zároveň usilovně pracoval na posilách. Získal slovenského brankáře Regendu, předstopera Kozáka z pražského Vyšehradu, do zálohy výborného Večeřu z Havířova a z Německa se vrátil útočník Němec.

Samotný zápas vypadal, jako by postavení týmů v tabulce bylo opačné. Meclovští byli od začátku lepší, sebevědomější a aktivnější. Postřekovu zápas vůbec nevyšel. Už v 7. minutě postřekovský Němec zastavil meclovského Němce pronikajícího do šestnáctky jen za cenu faulu a mohl být rád, že sudí kromě žluté karty neukázal i na penaltu. Skóre se tak poprvé měnilo až ve 23. minutě, kdy Frei neudržel Večeřovu střelu a Pačesný z dorážky posadil Meclov na koně – 1:0. O sedm minut později domácí výborně rozehráli rohový kop a ještě na podzim meclovský Paluch smolně tečoval míč do vlastní branky – 2:0. Pět minut před koncem první půle pak postřekovští obránci pouze přihlíželi, jak Čižikov upaluje na branku, ale Frei šanci zmařil. Z následného útoku ale inkasoval, když se po centu ze strany prosadil nehlídaný Kubica – 3:0. Skleslé hosty mohli dorazit Němec a Pačesný, ale tutovky neproměnili. Postřekov za celý poločas zahrozil pouze střelou Kreuze.

Začátek druhé půle byl ve znamení snažení Postřekova, ale výsledkem byl pouze závar před Regendovou brankou, který rázně vyřešil odkopem Pačesný. Tentýž hráč se vzápětí na druhé straně nechal vyprovokovat a vrazil do Steinbergera, za což viděl červenou kartu. I v deseti ale Meclov dokázal soupeře přehrát. Po hodině hry hosté zastavili Večeřu faulem a Němec proměnil nařízený pokutový kop – 4:0. V téže minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen obránce Postřekova Němec, takže se síly vyrovnaly. Domácí toho využili o osm minut později, kdy Nidl našel cetrem Němce, ten si pohrál s obránci a zakulatil výsledek na 5:0. Další příležitosti Němce a Nidla gólem neskončily. Pět minut před koncem hosté dosáhli čestného úspěchu, když Karlík přihrál Steinbergerovi, který překonal Regendu – 5:1.

TJ ZD Meclov A - Sokol Postřekov A 5:1
Poločas: 3:0. Branky: 23. Pačesný, 30. Večeřa, 41. Kubica, 60. a 68. Němec – 85. P. Steinberger. R: Komanec – Červený, Krauz. ŽK: 4:4. ČK: 1:1 (52. Pačesný – 60. Němec 2 x ŽK). Diváci: 135.

ZD Meclov A: Regenda – Vogeltanz, Kopperberg, Pačesný, Kafka, Nidl (80. Stodola), Obdržálek, Večeřa, Čižikov, Kubica (69. Malík), Němec (85. Suchý). Trenér: Jiří Vogeltanz.

Sokol Postřekov A: Frei – Votava, P. Steinberger, Závodný, Kuboušek, Zdráhal, Němec, Kuželka (40. Ledvina), Paluch (80. D. Steinberger), Kreuz (65. Karlík), Pfeifer. Trenér: Aleš Wirt.