Divákům se představili například lídři okresních přeborů na Domažlicku Klatovsku, Plzni severu a další. „Troufám si říct, že se nám do Mrákova podařilo pozvat kvalitní týmy, které ve svých okresech patří k tomu nejlepšímu. Aby měli diváci, trenéři i sami hráči možnost srovnání, jaký fotbal a na jaké úrovni se kde hraje, tak se na turnaji utkal každý s každým," říká za pořádající klub hlavní organizátor klání Vladimír Jansa, který děkuje všem, kteří s pořádáním turnaje jakkoli pomohli. Každý zápas trval třináct minut. Velké travnaté hřiště bylo rozděleno na dvě menší, takže turnaj měl spád.

Zvítězili malí fotbalisté z TJ Dobřany, kteří za celý turnaj prohráli jen dvakrát, s domácím Mrákovem a Klenčím. Jen o bod méně získali mladší žáci Spartaku Klenčí, kteří po podzimu vedou okresní přebor mladších žáků na Domažlicku. Klenečtí v Mrákově prohráli pouze s Bolevcem, s domácím Mrákovem a Kolincem remizovali, zbylých šest utkání vyhráli. Domácí borci do trunaje vstoupili prohrou s Holýšovem, ale v konečném součtu skončili právě před svým okresním rivalem na třetí příčce. Mrákovští remizovali s Klenčím, Plzní Letnou, Chotíkovem a Bolevcem, ale jako jedni z mála sebrali body pozdějším vítězům turnaje z Dobřan, porazili Horní Břízu, Kolinec a Černice.

Posledním zástupcem z Domažlicka bylo družstvo FK Holýšov, které se čtrnácti body obsadilo čtvrtou příčku.

Z týmu vítězu druhého ročníku Alset Footbal Cupu vzešel i nejlepší střelec turnaje, který se s pěti góly stal David Brant. O pořadí střelců na druhém až čtvrtém místě musel rozhodnout penaltový rozstřel na konci turnaje. Ten rozhodl, že druhé místo obsadil Fred Kubec z Klenčí, třetí byl David Paškan ze Sokola Plzeň Letná a čtvrtý byl Roman Kulík z Klenčí.

Konečné pořadí: 1. TJ Dobřany 21 b, 2. Spartak Klenčí 20 b, 3. Sokol Mrákov 16 b, 4. FK Holýšov 14 b, 5. Sokol Kolinec 12 b, 6. Sokol Plzeň Letná 11 b, 7. SSC Bolevec 10 b, 8. SK Horní Bříza 8 b, 9. Sokol Černice 7 b, 10. FC Chotíkov 3 b.(tau)