V dresu Liverpoolu předvádí úchvatné výkony Virgil Van Dijk. Těmi přispíval jak k týmovým úspěchům, tak se umisťoval na předních místech individuálních fotbalových anket. Teď je v pražské Slavii fotbalista, který je médii přirovnáván právě k nizozemské hvězdě.

Václav Pilař a trenér Radoslav Látal. Ilustrační koláž
Bizarní divadlo pokračuje: Pilař se prý má vrátit do áčka Sigmy

Urostlého obránce testují ve slávistickém béčku, ale ze zahraničí na něj jdou skvělé reference. Už nyní se o něm mluví v souvislosti s nigerijskou reprezentací. O tom, co znamenal pro svůj dosavadní tým, svědčí status, který mu byl věnován na klubových facebookových stránkách před jeho odchodem do Evropy.

Na hodnocení je brzy 

"Máme v klubu na zkoušku stopera z Nigérie, je s námi teprve chvíli Je poprvé v Evropě. Pro kluky, kteří se ocitnou v novém prostředí, to není úplně jednoduché. Na nějaké hodnocení je hrozně brzo," byl zatím v rozhovoru pro klubový web v hodnocení opatrný kouč slávistického béčka Martin Hyský.



Musa už absolvoval první přípravné utkání, v němž slávistické béčko nasázelo třetiligovým Živanicím sedm branek. A podle fanoušků, kteří utkání sledovali, by mohlo jít o nového Simona Deliho. Jestli se očekávání médií a fanoušků naplní, ukáže čas. Třetí zimní posilou fotbalistů Zlína se stal španělský záložník Pedro Martínez García, který na podzim hrál v Michalovcích
Zlín má další zahraniční posilu, upsal se mu odchovanec Villarrealu