Trenér MFK Roman Nádvorník čeká náročný zápas. „Spousta lidí si kvůli postavení Dukly v tabulce myslí, že to bude samozřejmost, ale nebude. Všichni máme v živé paměti poslední dva zápasy s Duklou a hlavně ten poslední domácí, který Karviná prohrála 1:3. Ten ji odsoudil k tomu poslednímu, jak já říkám, barážovému zápasu v Jihlavě,“ připomněl hektické jaro trenér Nádvorník. Tou dobou ale v Karviné ještě nebyl.

Roman Nádvorník věří, že Dukla se do gólových šancí v Karviné nedostane.Zdroj: Ivo Dudek

Dukla se ve své pozici snaží o změny, které by jí vylepšily pozici. „Je to nepříjemný soupeř, má nového trenéra, provedla změny v kádru. Určitě u nás bude chtít bodovat. My se budeme snažit o to nepustit Duklu do hry. Kvalita mužstva neodpovídá jejímu momentálnímu postavení,“ míní Nádvorník.

Jan Juroška
Krajní bek Slovácka Jan Juroška: Trenér za nás šance nepromění

Ten se opět střetně s trenérem Romanem Skuhravým, proti kterému už Karviná nastoupila v Brně s Opavou. Nyní vede Skuhravý Duklu a Nádvorník věří, že zná recept, jak na něj. „Za poslední rok proti němu hraji asi pátý zápas. Potkávali jsme se spolu už ve druhé lize, tak budu věřit tomu, že víme, co proti nám bude chtít hrát. Věřím, že to zvládneme a že Duklu do žádných gólových šancí pouštět nebudeme,“ zakončil Nádvorník.

Nedělní zápas na karvinském stadionu v Ráji začíná v 15 hodin.

Od čtvrtečního rána se na hrací plochu stadionu pokládá nový pažit.
Trávník v Opavě už se začal zelenat, hotový bude co nevidět