Rada přišel do Jablonce loni v lednu, kdy nahradil Zdeňka Kluckého. Severočeský celek, který už zkušený kouč vedl v letech 2003 až 2007, pod jeho vedením v uplynulé sezoně obsadil čtvrté místo a zajistil si účast ve druhém předkole Evropské ligy. V něm narazí na Pjunik Jerevan, nebo Škupi Skopje.

V Evropské lize se Jablonec představil také v uplynulém ročníku a v základní skupině s Dynamem Kyjev, Rennes a Astanou obsadil s pěti body poslední čtvrté místo.

Rada kromě Jablonce působil jako trenér také ve Slavii, v Plzni, Teplicích, Liberci, Jihlavě, Příbrami nebo ve Spartě. Od července 2008 do dubna 2009 vedl také českou reprezentaci. Původní smlouva měla bývalému československému reprezentantovi na severu Čech vypršet příští týden.

Záložník Michal Trávník přestoupil z Jablonce do Sparty, se kterou pětadvacetiletý fotbalový reprezentant podepsal smlouvu na tři roky
Sparta má další posilu. Z Jablonce získala záložníka Trávníka
Předseda představenstva fotbalové Slavie Jaroslav Tvrdík (vlevo), záložník Tomáš Souček (uprostřed) a sportovní ředitel klubu Jan Nezmar
Souček podepsal se Slavií novou smlouvu. Mistr hlásí i první posily