„Věřím, že je to správný krok, že se v silné konkurenci prosadím do základní sestavy a mužstvu pomůžu k co nejlepším výsledkům,“ přeje si pětadvacetiletý stoper.

Vysoký a poctivý obránce přišel do Baťova města coby dorostenec z rodného Brumova, kde s fotbalem začínal. Urostlý zadák s výbornými fyzickými předpoklady, jehož vzorem byl někdejší reprezentant Tomáš Řepka, se k prvnímu mužstvu Fastavu připojil na jaře 2016.

Ligovou premiéru si ale odbyl 18. listopadu 2016 v zápase proti Jihlavě. Celkem Bačo odehrál v české nejvyšší soutěži 56 utkání.

Utkání 2. kola první fotbalové ligy Fastav Zlín (ve žlutém) na půdě ostravského Baníki nezvládl, padl vysoko 1:5. Na snímku zleva ostravský David Buchta a Václav Procházka ze Zlína.
Fastav shořel na Baníku jako papír. Stačil na to poločas

V dresu Zlína v sezoně 2016/2017 oslavil triumf v MOL Cupu, díky kterému si zahrál i v základní skupině Evropské ligy. S ševci získal po výhře nad Slovanem Bratislava i Superpohár.

Loni v srpnu odešel do Rumunska, kde se dohodl s klubem Gaz Metan Medias. Po roce ale mění dres i zemi, když se upsal izraelskému týmu Hapoel Jeruzalém.

„Jsme rádi, že jsme po zranění Sahara relativně rychle našli náhradu. Snad se nám Ondru podaří co nejdříve přivést do Izraele kvůli omezením, která v tomto období existují. Věříme, že nám pomůže. Pořád je to relativně mladý hráč, který by se po adaptaci v novém prostředí měl u nás ještě zlepšovat,“ uvedl sportovní ředitel izraelského klubu Shai Aharon.