Bylo více než zřejmé, že vytáhlý forvard nechce zdržovat, protože viktoriáni se snažili překlopit utkání na svoji stranu. Chorý se po ošetření sice vrátil na trávník, evidentně však nebyl ve svojí kůži.

Proto odejel ihned po utkání na vyšetření do nemocnice, které odhalilo dvojnásobnou zlomeninu v obličejové části.

„Tomáš navíc utrpěl otřes mozku, zůstal tedy přes noc na pozorování v nemocnici a nyní náš lékařský tým zvažuje další léčebné kroky,“ informoval v neděli odpoledne mluvčí plzeňského klubu Václav Hanzlík.

Plzeňský záložník Pavel Bucha (vlevo) v souboji s jedním z olomouckých hráčů v utkání 14. kola fotbalové FORTUNA:LIGY.
Dvě červené, branka žádná. Viktoria brala s Olomoucí jen bod

„Jisté však je, že hráče čeká klidový režim a nucená pauza. Za celý klub i naše fanoušky mu přejeme brzké uzdravení a návrat do tréninkového i zápasového režimu,“ doplnil Hanzlík.

Pro Chorého tak měl zápas proti svému mateřskému klubu krutou dohru, ještě nedávno nastupoval s ortézou na pravé ruce. Teď ho čeká další nucená pauza.

Opakovaný záběr televizních kamer jasně ukázal, že Poulolo udeřil Chorého ve výskoku loktem do obličeje, ale neviděl za to ani žlutou kartu. Absence Chorého jistě přidělá vrásky na čele trenéra Michala Bílka, který má momentálně k dispozici jediného útočníka Jeana-Davida Bueauguela. Další komplikace nastanou kvůli sérii vyloučení ve složení obrany.

Fanoušci Viktorie Plzeň při utkání s Olomoucí účtovali s bývalým útočníkem klubu Michaelem Krmenčíkem.
Fanoušci Viktorie účtovali s bývalými hráči. Hubníka ocenili, Krmenčíka pohaněli