A uspěli. Díky dvěma trefám Šperla a zásahu Vítka porazili protivníka z klatovského okresu hladce 3:0. „Zápas určitě splnil to, co měl. Na naší hře bylo znát, že jsme po delší pauze odehráli teprve první utkání, ale zase až tak špatné to nebylo. Jak jsem již avizoval minulý týden, šanci ukázat se dostali všichni hráči, některé jsme zkoušeli i na jiných postech. Navíc se přišlo podívat také pár diváků, takže jsem byl spokojený,“ pochvaloval si trenér holýšovského týmu.

Své postřehy k zápasu přidal i lubský kormidelník Radek Pikhart. „Domácí vyhráli zaslouženě, protože si vypracovali více šancí, ale řekl bych, že výsledek je pro nás možná až příliš krutý. Třetí gól jsme po naší individuální chybě totiž inkasovali až v samotném závěru,“ uvedl.

Další přípravné utkání hraje Holýšov v sobotu od pěti hodin odpoledne doma proti Košutce. „První blok přípravy bychom pak měli 20. června zakončit opět doma. O soupeři ještě jednáme, ale pravděpodobně by to měl být jeden z dvojice Mrákov – Chotíkov,“ uzavřel rozhovor pro Deník trenér Jiří Jakš.