Sportovní reportéři Deníku pro vás ve spolupráci s trenéry jednotlivých mužstev a dalšími odborníky přichystají vždy výběr pěti fotbalistů, kteří na sebe svým výkonem v daném kole pozitivním způsobem upozornili. A vy pak hlasováním v naší anketě na webu sami rozhodnete, kdo z nich se stane vítězem. S ním pak přineseme rozhovor. Svoje hlasy můžete posílat vždy do středeční půlnoci.

Lukáš Hudec (číslo 11) proti Tlumačovu.
Nýrsko už nemělo co ztratit, vysvětlil Hudec dramatický závěr zápasu

Vítězové jednotlivých kol ankety Deníku o NEJ hráče kola KPM – 1. kolo: Michael Džugan (Tlumačov), 2. kolo: Jakub Záhrobský (Lhota), 3. kolo: Miroslav Lopata (Chotíkov), 4. kolo: Šimon Smola (Lhota), 5. kolo: František Polášek (Sokol Radnice), 6. kolo: Lukáš Hudec (Tachov).

Fotbalisté SK Slavia Vejprnice (na archivním snímkuhráči v červeno-bílých dresech) porazili v 7. kole krajského přeboru soupeře z Baníku Stříbro 4:2.
OHLASY Z PŘEBORU: Vejprnice zdolaly Baník. Černicím tři góly k bodům nestačily

Nominace (7. kolo)

Miroslav Lopata (Chotíkov): V nominaci o hráče kola je chotíkovský kanonýr už poněkolikáté. Ale když si to zaslouží, co se dá dělat. Tenhle fantom nastřílel v 7. kole další čtyři góly a přispěl tak k výhře 6:4 nad Tlumačovem. Lopata se trefil v letošní sezoně už devatenáctkrát a vede tabulku střelců.

Daniel Matějka (Rapid Plzeň): Jeden ze zkušenějších fotbalistů Rapidu šel do hry na hřiště v Nepomuku až v 65. minutě za stavu 4:1 pro domácí. Dvěma góly v rozmezí 70. a 73. minuty ale vykřesal pro svůj tým jiskřičku naděje na bodový zisk. Ta definitivně zhasla až po hvizdu arbitra.

Robin Dvořák (Vejprnice):
Jednadvacetiletý fotbalista vejprnické Slavie dal v páteční předehrávce s Baníkem Stříbro (4:2) dva góly. A jeho branka z 80. minuty utkání nakonec byla tou rozhodující, vítěznou. V nominaci o hráče 7. kola KPM je tenhle hbitý slávista naprosto zaslouženě.

František Jarolím (Nýrsko): Pouze dva brankáři udrželi v duelech sedmého kola krajského přeboru čisté konto. Byl jím tachovský Martin Langr, ten však neměl v zápase se Lhotou (9:0) moc práce. Druhým gólmanem, který nepustil ani jeden míč za svá záda, byl nestárnoucí gólman Okuly Nýrsko František Jarolím. Spolehlivým výkonem pomohl k výhře na půdě Holýšova (3:0).

Lukáš Hudec (Tachov): Čtyři góly Lukáše Hudce nasměrovaly doposud suverénní Tachov k demolici Lhoty (9:0). Zkušený útočník se trefil ve všech sedmi zápasech aktuálního ročníku elity kraje a na krále střelců Lopatu z Chotíkova ztrácí pouze tři trefy (Hudec dal už 16 gólů).