„Do zápasu jsme vstoupili dobře, když jsme hned z první šance nastřelili břevno. Bohužel se nám poslední zápasy nedaří dát první gól, který by nás nakopl, naopak inkasujeme laciný gól. Jinak tomu nebylo ani v Praze, když po našem rohovém kopu jsme inkasovali po rychlém brejku, i když jsme na to byli trenérem upozorňováni,“ uvedl v klubovém videorozhovoru Petr Mužík.

Vzápětí zachránil Domažlice před druhým gólem gólman Lukáš Brych.

„Naštěstí jsme se vrátili do hry proměněnou penaltou. Myslím, že první poločas jsme byli lepším týmem, škoda jen nedotažených gólových šancí,“ tvrdil Mužík.

13. kolo FORTUNA ČFL, skupina A: FK Motorlet Praha (modří) - TJ Jiskra Domažlice (hráči v bílých dresech) 1:1 (1:1).
FOTO, VIDEO: Jiskra remizovala na Motorletu. V závěru se málem strhla šarvátka

Druhá půle už byla podle domažlického kapitána spíše o soubojích a bitvě ve středu hřiště. „Nebezpečnější byli domácí, kteří praktikovali na nerovném hřišti jednoduchý a soubojový fotbal. Za zmínku stojí asi jen závěr zápasu, kdy nám jinak výborně pískající rozhodčí odepřel jasnou penaltu za ruku domácích, ale podle mého názoru remíza je spravedlivá,“ přiznal fotbalista Domažlic.

V sobotu hrají Domažlice poslední zápas podzimní části. Od 14.30 hodin změří síly s druhým Královým Dvorem. Páté Domažlice na něj ztrácejí pět bodů. „Nezbývá nám nic jiného než vyhrát a aspoň trochu vylepšit nepovedený podzim a na jaře útočit ze zadních pozic na nejvyšší příčky,“ dodal Petr Mužík.