V plném provozu je stále také skiareál v Kašperských Horách. „Máme třicet až padesát centimetrů technického sněhu, je pochopitelně už mokřejší, ale vysněžená je celá sjezdovka," informoval Karel Pokorný ze Ski Kašperky. Ještě o deset centimetrů sněhu více hlásí skiareál Nýrsko. „Areál je stále v provozu každodenně, v pátek a v sobotu i včetně večerního lyžování," informoval Pavel Stránský z nýrského skiareálu.

Zdroj: Ski areál Špičák

Na běžkaře ve vyšších polohách stále čekají strojově upravené stopy. Na Železnorudsku vyjela rolba ve středu večer do stop na území národního parku, ostatní trasy byly upraveny naposledy 20. února, na dojezdech do Železné Rudy už jsou stopy vytáté.

Na Prášilsku upravila v pátek 24. února rolba okruh Poledník s výjimkou části u Velkého Boru a okruh přes Frantův most a Gsenget, ostatní trasy na Prášilsku už byly vesměs nesjízdné.

Modravští upravili ve středu trasu na Březník a Prameny Vltavy, ve čtvrtek projela rolba okruh z Kvildy na Prameny Vltavy, Bučinu a zpět do Kvildy a stopu mezi Kvildou a Horskou Kvildou. Teploty se i ve vyšších polohách pohybují kolem nuly a sníh je mokrý.