Vážení čtenáři,

děkujeme Vám za projevenou důvěru
v uplynulém roce a do nového roku 2014
Vám z celého srdce přejeme hodně zdraví,
štěstí, osobních i pracovních úspěchů
a samé dobré zprávy.

Šťastný nový rok!

         - Redakce Domažlického deníku


Kam vyrazit o Silvestru a na Nový rok?

Úterý 31. prosince:

Bělá nad Radbuzou – Město Bělá nad Radbuzou zve na oslavu Silvestra a přivítání nového roku 2014 v úterý 31. prosince 2013 od 23:30 na barokním mostě. O půlnoci přípitek, ohňostroj.

Horšovský Týn – Silvestrovský výstup k rozhledně na Šibeniční vrch. Sraz u infocentra ve 13.00 hodin.

StaňkovV rockovém stylu můžete oslavit Silvestr v Lidovém domě Staňkov, kde zahrají skupiny Medy Gang a Telefon. Začátek od 20.00 hodin. Předprodej na MěÚ Staňkov.

BrnířovRozloučení se starým rokem a přivítání nového roku. Na návsi v Brnířově. Od 23:55 hodin.


Středa 1. ledna:

Domažlice – Novoroční výstup na Čerchov (16. ročník, 8 km). Odchod v 10.00 z parkoviště v Caparticích. Na památku novoročenka. V průběhu akce sbírka Novoroční čtyřlístek na stavbu turistické trasy pro vozíčkáře. Vede: J. Kuželka.

Domažlice – Novoroční vycházka na Díly. Odjezd ze zastávky ČD v 10.08 hodin do Klenčí. Trasa: Klenčí, Díly, Postřekov (8 km). Vede M. Senohrábková.

Němčice – Novoroční sraz na Úlíkově. Od 13.00 hodin se tentokrát sraz koná u nově zrekonstruované zvoničky, celá akce je totiž spojená s jejím slavnostním vysvěcením.

Domažlice – Město Domažlice pořádá ve středu 1. ledna 2014 od 18.00 hodin na domažlickém náměstí tradiční novoroční ohňostroj. Srdečně Vás zveme!

Holýšov – Město Holýšov zve občany ke kulturnímu domu k setkání u novoročního ohňostroje. Od 17.00 hodin.