VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Selátko naložili v Semošicích čtyři dny předem

Semošice - Výrazná vůně čerstvé pečínky se linula v sobotu i neděli ze Semošické hospůdky.

4.3.2012 1
SDÍLEJ:

Masopustní hostina v Semošické hospůdce.Foto: Deník/Josef Babor

Konala se tam Masopustní hostina. Ke křupavému masíčku hosté pili speciální dvanáctistupňový nefiltrovaný ležák s jemně pepřovou chutí.  „V sobotu jsme s přípravou všeho potřebného začali v pět hodin ráno,“ popsala majitelka hospůdky Martina Dietzová. „Selátko bylo naložené čtyři dny dopředu. Na přípravu marinády používáme vlastní vyzkoušenou recepturu,“ doplnil manžel majitelky Radek Dietz. Oba slibují, že podobné akce se v Semošicích budou konat i v budoucnu.  

Autor: Josef Babor

4.3.2012 VSTUP DO DISKUSE 1
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Ford Fiesta.
AUTOMIX.CZ
14

Dá se koupit spolehlivé auto za 50 tisíc? Tyto vozy mohou být výhrou

Kolovečtí pili pivo a házeli sudy.
26

FOTO: Kolovečtí pili pivo a házeli sudy

FOTOGALERIE: Nejlepší guláš uvařili hasiči z Žíňan

Pelechy – Devět soutěžících se o uplynulém víkendu utkalo v obci Pelechy o titul nejlepšího kuchaře. Ve stanu u hospody se totiž konal již šestý ročník ve vaření GurGulu – gurmánského guláše.

Opustili nás

Domažlicko - Přinášíme přehled zemřelých na Domažlicku za uplynulé dny.

Kostelem sv. Mikuláše ve Kdyni zněly varhany

Kdyně – V kostele sv. Mikuláše ve Kdyni se v neděli konal devátý ročník celorepublikového Českého varhanního festivalu, jehož cílem je propagace historických varhan.

Kracíkovi role učitele nevadí. Mladým pomůžu rád, říká útočník

Plzeň – Vytáhnout nahoru další mladíky. Úkol pro hokejového útočníka Jaroslava Kracíka, který se po návratu ze zahraničí chystá v mateřské Škodě Plzeň už na třetí sezonu.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení