Martin Bufka, Domažlice:

Martin Bufka

Na mistrovství Evropy ve fotbale se moc těším. Fandit budu doma u televize, ale rád bych fandil i někde hromadně, například v domažlickém kině, jako to bylo při mistrovství světa v hokeji. Budu se snažit vidět všechny zápasy našich. Rád bych viděl i zápasy Němců. Těm taky fandím, ale naši jsou naši. Doufám, že se Češi umístí hodně vysoko. Ale protože jsem realista, myslím, že postoupí ze skupiny a v dalším zápase prohrají.

Jiří Pojar, Domažlice:

Jiří Pojar

Euro je fotbalový svátek, na který se hodně těším. Vypadá to, že Francie se pořadatelství zhostila na výbornou. Fandit budu nejvíce doma s rodinou. ČR ještě na žádném ME nechyběla, což je výborné. Máme nepříjemnou skupinu, kde je velký favorit na celkové vítězství Španělsko. Rozdáme si to o druhé místo s Tureckem a Chorvatskem. Pro ČR bude úspěch postup ze skupiny a cokoli navíc bude super! Pozor na Belgii, černého koně turnaje!

Vítězslav Pohanka, Domažlice:

Vítězslav Pohanka

Na přicházející mistrovství Evropy ve fotbale se nijak zvláště nepřipravuji. Pouze doplňuji zásoby plzeňského piva do lednice na televizní přenosy.
Pokud bude náš tým postupovat, tak určitě najdu nějakou hospůdku na společné sledování, neboť týmový duch v hospůdce je doma nenapodobitelný. Umístnění naší reprezentace si pro sebe tipuji do čtvrtého místa. Jsem optimista a hodně našim fotbalistům věřím.