Tvrdé tresty dostali Hipp, Kováč, Sosanov, Soušková a Sýkorová, o nichž je soud přesvědčen, že tvořili organizovanou skupinu.
Hipp by měl strávit ve vězení čtyři roky, Filip Kováč 3,5 roku a Sergej Sosanov 2,5 roku. Soušková a Sýkorová byly potrestány pětiletou podmínkou. Lumír Míšek, jako samostatný pěšák, byl odsouzen k osmnáctiměsíčnímu vězení. Michael Šup byl potrestán tříletou podmínkou. Kristýna Matysová byla zproštěna obžaloby.

Většina odsouzených se proti rozsudku na místě odvolala. „Je to nesmysl a tresty jsou příliš tvrdé. Něco mezi námi proběhlo, ale rozhodně jsme nepracovali jako organizovaná skupina, nejsme žádný gang. Naše známost s ostatními je náhodná a chvilková," řekl po vynesení rozsudku Filip Kováč.

„Padesát procent věcí v obžalobě nesedí a my to prokážeme," je přesvědčen Hipp.

„Obžalovaní svoji trestnou činnost převážně popírají. Odmítají i to, že jednali v rámci organizované skupiny. Svými výpověďmi se však zase navzájem usvědčují. Proto soud dospěl k názoru, že většina obžalovaných pracovala jako organizovaná skupina," odůvodnil rozsudek soudce s tím, že při rozhodování o výši trestu přihlédl soud i k trestné minulosti obžalovaných.

Skupinu, kterou tvoří převážně recidivisté, v minulosti již za drogové delikty trestaní, rozbili 8. dubna 2013 po několikaměsíčním sledování domažličtí policisté.

Centrum měla mít v panelovém domě ve Kdyni, kde policisté našli i kompletní varnu s nebezpečnými chemikáliemi. Pro léky si měli jezdit převážně do Polska, ale i do Německa. Hotový pervitin byl určen pro českou klientelu. Většina z nich si distribucí pervitinu, ale i hašiše vydělávala na splacení svých dluhů.