V úterý odpoledne obě strany prodloužily partnerství o další dva roky. Smlouva byla podepsána za přítomnosti médií v prostorách stadionu, který nese jméno právě po generálním partnerovi fotbalového klubu FC Viktoria Plzeň – v Doosan Areně.

„Naše vzájemné spojení trvá více než deset let a taková manželství se už nerozvádějí,“ prohlásil těsně před podpisem smlouvy Jiří Šmondrk, generální ředitel společnosti Doosan Škoda Power.

Na snímku je fotbalgolfové hřiště v Německu. Podobné se připravuje na Košutce v Plzni.
V Plzni vzniká fotbalgolfové hřiště, zahraje si i veřejnost

„Jsme hrdým partnerem klubu, který nejenže řadu sezon patří k nejlepším u nás a hraje evropské poháry, ale který také věnuje velkou pozornost výchově mládeže, připravuje charitativní projekty a v neposlední řadě se skvěle stará o fanoušky. Mezi ně patří i velká část našich zaměstnanců. Už teď se těšíme na další společná vítězství a velké fotbalové zážitky,“ vyzdvihl Jiří Šmondrk spolupráci s Viktorií Plzeň.

Za Viktorii podepsal smlouvu prezident klubu Tomáš Paclík. „Společnosti Doosan Škoda Power patří dík za dlouholetou podporu, díky které se nám podařilo vybudovat z Viktorie klub, který pravidelně hraje evropské poháry,“ prohlásil první muž Viktorie. „Díky podpoře Doosan Škoda Power můžeme pracovat koncepčně, například se nám podařilo dokončit dostavbu Doosan Areny, která patří k nejmodernějším stadionům u nás,“ dodal Tomáš Paclík.

Michael Krmenčík
Nic ještě není ztracené, věří kanonýr