Slavnostní otevření proběhlo 30. 4. 2015 – na „čarodějnice". Rozhodli jsme se krámek navštívit a zjistit jak to s tím čarováním opravdu je.

Proč jste si zvolila tak netradiční název – Čarokrámek na rozcestí, znamená to, že se tady čaruje?
Tento název se dá vlastně vysvětlit dvěma způsoby tradičně a to polohou krámku, který se nachází v dolní části domažlického náměstí pod branou na křižovatce cest vedoucích do všech světových stran – rozcestí, nebo trochu jinak po našem čarodějném. Každý člověk se během života octne na rozcestí, kdy se musí rozhodovat co, bude dál, kam půjde, co je jeho posláním, pak ho mohou kroky zavést do našeho krámku, kde může najít odpovědi na své otázky. Buď jen tím, že zavítá k nám a jen tak se podívá, popovídá, dýchne na něj trochu jiný svět, nebo se může objednat na výklad karet a tam se zcela jistě dozví, kudy a kam se mají jeho kroky ubírat.

Kdy a jak jste s „čarováním" začala?
Intenzivně jsem začala čarovat před jedenácti roky, pasivně už na střední, ale byla jiná doba a nedalo se…, teď je to jednoduché, je vyšší informovanost a poměrně velký zájem o tuto vědu. Nehledě na to, že se v současné době rodí mnoho lidí, kteří tak nějak vědí, že jsou jiní a vědí, že svět je jak se říká mezi čarodějnicemi „nad i pod"…

Jaké kurzy jste musela absolvovat?
Tak těch bylo a ještě bude hodně. Čarodějnictví je věda, kde se člověk opravdu musí učit celý život. Začala jsem výkladem karet, pak práce s kyvadlem, karma, nějaká ta práce s energií Reiki, jsem mistr učitel. Následovala automatická kresba, otevření kanálu intuice – třetí oko, meditační kurzy, nějaké masáže, čarodějnický kurz, regrese a mnoho dalších. V poslední řadě kurz Bachových esencí, které mohu vřele doporučit, jejich účinky jsou neskutečné. Sama pochopitelně vše zkouším na sobě. Stále ale zjišťuji, že to není všechno, postě budu pokračovat se vzděláním, abych byla prospěšná co nejvíce lidem a mohla jim, jak se říká alternativně pomáhat…

Musí mít člověk nějaké předpoklady, aby mohl člověk sám něco vyzkoušet? Např. práce s kyvadlem.
Konkrétně s kyvadlem umí pracovat většinou každý člověk. Jen musí vědět jak na to a jak se soustředit, jak odbourat okolní svět, jak uklidnit mysl, jak se uzemnit, jak se soustředit a jak například dýchat, je to úplně jednoduché…Pak jsou tu ti, kdo mají schopnosti dány do vínku a buď to vědí nebo na to přijdou, nebo se to nějakým záhadným způsobem projeví. Pak už je jen na nich, jak s nimi naloží.

Kolik lidí už krámek navštívilo a o co je největší zájem?
Byla jsem překvapena, ale lidí chodí opravdu docela dost. Někteří s ostychem jen tak nakouknou, ale spousta lidí, hlavně mladá generace věk (15 – 35 let), přesně ví, o co jde. Jsem za to vděčná, protože v současné době, zvláště na tak malém městě, je docela riziko pustit se do podnikání tímto směrem, ano, takto by se na to koukal člověk ryze materiálně založený, ale já jsem to pojala právě jako poslání, které mi bylo dáno do vínku a snažím se tu být hlavně pro ty, co jsou na „rozcestí".

Co ještě nabízíte?
Vzhledem k tomu, že za tu dobu, co takto pracuji, se kolem mě pohybuje spousta lidí, kteří se s těmito schopnostmi více méně narodili, mohu se pustit i do jiných tajemnější záležitostí, jako jsou seance, návštěvy energetických míst, či rozmlouvání s bytostmi, které jednoduše nejsou vidět a ani slyšet. Každý, ať si pod tím představí, co chce… Ráda pomohu všem, na jejich cestě, ať vede kamkoliv, stačí jen požádat, věřit a na vše hledět s láskou a pokorou… Tak se staň.

Čarokrámek Na Rozcestí, Břetislavova 88, Domažlice

https://www.facebook.com/pages/%C4%8Carokr%C3%A1mek-Na-Rozcest%C3%AD/380307865509679?pnref=lhc

http://volnost-duse-a-tela.webnode.cz/