„Ve čtvrtek ráno při slavnostním otevření tady bylo úplně narváno. Čtyři kasy jely naplno a nestačily, fronty se tvořily do půlky obchodu," popsala Jana Šinovská, která v nové prodejně pracuje na úseku ostrahy. Slavnostní otevření doprovázel program rádia FM Plus, ochutnávka sortimentu a za každý větší nákup dostali zákazníci lahev vína.

„Musím říct, že jsem spokojená," prohlásila Jaroslava Divácká z Horšovského Týna. „Jsem ráda, že tu obchod máme, je pěkný, výběr zboží také, žádné nedostatky nevidím," dodala.

Zákaznice Hana Příbková s manželem si přijeli pro nákup ze Staňkova. „Do Holýšova to máme blíž, ale chtěli jsme se podívat, jak to tady vypadá. Tady ve městě bydlí dcera a tu vysloveně štvalo, že na větší nákupy musela jezdit do jiného města," řekla Příbková. „Parkoviště je plné, měli jsme problém zaparkovat, ale možná to bude jen ten prvotní nápor," poznamenala.

Pracovnice ostrahy Jana Šinovská pouze poznamenala, že je v prodejně chladno. „Obchod je pěkný, ale zima tady opravdu je, mně i děvčatům u kasy. Dveře jsou hned za pokladnami a pořád se otevírají, takže tu docela protahuje," podotkla.