Zápasy proti tomuto týmu jsou vždy vypjaté. Oba týmy se totiž střetly už dvakrát po sobě v baráži o ligu.

Game 1: Hráči Wolfs začali jako domácí tým v obraně. Úvod zápasu nebyl ale úplně podle jejich představ. Darovali tři mety zdarma a po první směně zápasu Jablonec vedl 3:0. V následujících třech směnách se výsledek nijak dramaticky nezměnil. Stav byl 4:1 pro Blesk.

Čtvrtou směnu zastihl hráče déšť se silnou bouřkou a zápas musel být přerušen. Po hodinovém dešti čekala oddíl Wolfs nepříjemná práce. Muselo se vysušit hřiště a připravit ho, aby bylo hratelné. Až po dvou hodinách hráči mohli opět nastoupit. Jablonec po přestávce nasadil svou palebnou sílu a Domažlicím dal dva homeruny. Celý zápas byl na obou stranách vyrovnaný, ale Blesku Jablonec se dařilo lépe umisťovat své odpaly a připisovat si na své konto další body. Konečný stav 14:6 pro Blesk.

Game 2: Ve druhém utkání se na kopci představil domácí Petr Skala, který odházel sedm směn a soupeři povolil pouze dva body. Jeho výkon byl opravdu fantastický. V domácí obraně nedocházelo k žádným větším chybám, útok hrál disciplinovaně a Wolfs dávali každou směnu bod, což bylo pro psychiku týmu důležité. I Chodové se v tomto utkání blýskli dvěma homeruny zásluhou Františka Šupa a Kryštofa Nováka.

Nejvíce napínavá byla poslední směna, kdy Domažlice vedly 5:2, ale Blesku se dařilo skóre navyšovat. Za stavu 5:4 pro domácí měl Jablonec běžce na třetí metě. Stačil by jim jeden delší odpal a výsledek mohl být vyrovnaný. Štěstí stálo ale na straně Domažlic. Pálkař odpálil směrem k první metě a hráče tak následně autoval. Utkání skončilo 5:4 pro Wolfs.

A. Procházka, P. Kasper