MUŽSKÉHO POTOMKA se dočkali do třetice Marie a Robert Ramikovi z Hostouně. Brášku Mirečka si přišly do Domažlické porodnice pochovat sestřičky Kateřinka a Anička, které se už těší na to, až ho budou vozit v kočárku. Manželé Ramikovi do poslední chvíle netušili, zda budou mít chlapečka, či holčičku, o to byla jejich radost z narození vytouženého syna větší. Touto cestou moc děkují za ochotu a vstřícnost personálu domažlické porodnice, který jim vytvořil vynikající podmínky k porodu.

LILIANA ČERVEŇÁKOVÁ z Nemanic se narodila v porodnici Domažlické nemocnice na svátek sv. Valentýna ve středu 14. února 2018 ve 4 hodiny ráno s váhou 2400 gramů a mírou 45 centimetrů mamince Lucii a tatínkovi Ladislavovi. Pro svého šestého potomka vybrala jméno maminka. Doma se na nejmladší sestřičku už moc těší starší sourozenci Adriana, Michal, Lucie a Ládík s Viktorkou.

BENJAMÍN BUCI z Horšovského Týna se narodil v pondělí 5. února 2018 v 7.24 hodin v domažlické porodnici mamince Zdeňce a tatínkovi Martinovi. Na světě svého prvorozeného očekávaného syna přivítali společně, stejně tak pro něj vybrali i jméno.
Novorozenci z Domažlic a okolí