Lucie Marie Trusyková z Hostouně se narodila v domažlické porodnici 7. srpna v 12.03 hodin mamince Lucii a tatínku Janovi. Vážila 2,43 kg a měřila 44 cm. Tatínek vybral očekávané dcerce jméno a nechyběl ani u porodu. Doma se na sestřičku těší i pětiletý Honzík.

Martin Sladovník ze Štáhlavic se v domažlické porodnici narodil 7. srpna v 8.27 hodin mamince Kateřině a tatínku Martinovi. Vážil 3,95 kg a měřil 50 cm. Rodiče předem věděli, že budou mít chlapečka a na svět ho přivítali společně. Na malého Martínka, kterému vybrala jméno maminka, se doma těší sestřička Barbora.

Ilustrační foto
Právě jsme se narodili

Matěj Koníček z Pocinovic vážil 3,9 kg a měřil 53 cm, když se 5. srpna v 9.14 hodin narodil v klatovské porodnici. Rodiče Ivana a Karel se dozvěděli až na porodním sále, zda jejich první dítě bude chlapeček nebo holčička.

Jakub Kuba z Oprechtic se narodil v domažlické porodnici 8. srpna v 0.38 hodin. Vážil 4,03 kg a měřil 52 cm. Maminka Šárka Babická a tatínek Dalibor Kuba přivítali syna na svět společně a společně mu dali i jméno. Na Kubíka Kubu se doma těší i dvouletá Vaneska.

Ilustrační foto.
Žena zřejmě chtěla utajit svůj porod