Anička Kozáková z Domažlic se narodila v domažlické porodnici v neděli 16. července v 5.22 hodin ráno mamince Anně a tatínkovi Janovi. Aničce, která vážila 2,64 kg a měřila 47 cm vybrali jméno rodiče společně, protože už dopředu věděli, že budou mít holčičku. Na novou sestřičku se doma těší tři sourozenci.

Michaela Mihálková z Hyršova (3780 g, 49 cm) se narodila v klatovské porodnici 13. července v 11.36 hodin. Rodiče Alžběta a Michal přivítali očekávanou dceru na světě společně. Na sestřičku se těší Natálka (7).

Ondřej Böhm z Havlovic přišel na svět v domažlické porodnici v pondělí 17. července v 12.34 hodin. Syn Heleny a Martina vážil 3,82 kg a měřil 52 cm. Tatínek byl u porodu a jméno Ondřeji vybrala maminka. Pohlaví miminka rodiče předem s jistotou nevěděli. Na Ondru se doma těší sestřička Šárka (2,5 roku).

Alexandr Růžek z Domažlic se v pondělí 17. července v 11.35 hodin narodil v domažlické porodnici mamince Kateřině a tatínkovi Patrikovi. Rodiče předem věděli, že budou mít chlapečka, jméno mu vybrali společně a společně ho i přivedli na svět. Na Alexandra, který vážil 3,91 kg a měřil 53 cm, se doma těší tříletá sestřička Patricie.

Lukáš Jiří Ondruš ze Kdyně se narodil v domažlické porodnici v pondělí 17. července v 10.38 hodin. Vážil 3,6 kg a měřil 52 cm. Maminka Markéta a tatínek Milan dopředu věděli, že budou mít chlapečka a porod si tatínek nenechal ujít. Doma se na brášku těší šestiletý Pavlík, který svému sourozenci vybral i jméno.

Babybox. Ilustrační foto.
Čtvrté děťátko z plzeňského babyboxu dostalo jméno Pavel, páté Luděk