Eliška Frantová z Poběžovic přišla na svět v neděli 2. července v 19.25 hodin. Maminka Jitka i tatínek Josef předem věděli, že budou mít holčičku a vybrali jí jméno společně. U porodu byl přítomen i tatínek, Eliška vážila 2,85 kg a měřila 47 centimetrů. Doma na ní čeká sestřička, tříletá Nelinka.

Anetka Rampasová z Hostouně se narodila v neděli 11. června ve 22.38 hodin, vážila 4,14 kg a měřila 52 cm. Maminka Barbora Černá a tatínek Jaroslav Rampas pohlaví děťátka věděli dopředu a jméno mu vybrali společně. Moc také děkují celému personálu domažlické porodnice. Anetce dělá společnost i šestiletý nevlastní bráška Lukášek.

Radek Gabriel z Kolovče spatřil světlo světa v pondělí 3. července ve 20.40 hodin s váhou 3,77 kg a mírou 52 cm. Pohlaví miminka rodiče Jana a Radek předem nevěděli, protože se chtěli nechat překvapit, jméno Radkovi pak vybrali na přání tatínka, který byl i u porodu. Na brášku se doma těší šestiletá Andrejka.

Tomáš Bárta ze Srbic se narodil v domažlické porodnici v pondělí 3. července ve 14.43 hodin mamince Kristýně Šulové a tatínkovi Lukáši Bártovi. Rodiče předem věděli, že budou mít chlapečka. Malý Tomášek vážil 3,82 kg a měřil 52 cm. Tatínek byl i u porodu, jméno svému prvorozenému potomkovi vybrali rodiče společně.

Šimon Hůtta z Kouta na Šumavě se narodil v sobotu 1. července v 18.07 hodin mamince Ivaně a tatínkovi Jiřímu. Předem věděli, že budou mít chlapečka a jméno mu vybrali společně. Tatínek si jeho narození nenechal ujít. Na Šimona, který vážil 3,36 kg a měřil 50 cm, se doma těší tříletá sestřička Nelinka.

Jan Růžička z Radonic se narodil v neděli 2. července v 8 hodin mamince Tereze a tatínkovi Janovi. Honzík po porodu vážil 2,77 kg a měřil 48 cm. Tatínek, který si nenechal porod ujít, vybral prvorozenému Honzíkovi i jméno.

Matyáš Kraus se v pátek 9. června ve 23:37 poprvé podíval na svět. Druhorozený syn vážil 2,67 kg a měřil 47 cm. Maminka Dana a tatínek Lukáš věděli, že budou mít chlapečka. Na bratříčka doma čekal osmiletý Daník.