Magdalenka Kugelova z se narodila v pondělí 12. června v domažlické porodnici mamince Renatě Zelenkové a tatínkovi Jiřímu Kugelovi z Výhledů. Rodiče věděli, že se jim narodí holčička a jméno vybrali společně. Tatínek si příchod děťátka na svět nenechal ujít. Magdalenka měřila 50 cm a vážila 3,42 kg. Rodiče děkují personálu domažlické porodnice za vynikající péči.

Marek Lašek z Kouta na Šumavě se narodil ve čtvrtek 15. června v 11:52 hodin ve stodské nemocnici mamince Světlaně a tatínkovi Vítkovi. Chlapeček při narození vážil 3,89 kg a měřil 52 cm. Jméno pomohl vybrat starší bratr Martin (9 let). Zajímavostí je, že se Marek narodil přesně o den později než bratr a navíc v den, kdy má tatínek Vít svátek.

Marie Pouberlová ze Starého Pařezova se narodila v domažlické porodnici v pondělí 19. června v 1.10 hodin mamince Anně Pouberlové a tatínkovi Michalu Krmíčkovi. Pohlaví miminka nebylo poznat, takže rodiče předem věděli, že budou mít holčičku. Jméno jí vybral tatínek. Doma se na Marušku, která vážila 2,96 kg a měřila 49 cm, těší sourozenci Vendula (8), Tereza (7) a Marek (5).

Daniel Klieber z Domažlic přišel na svět v domažlické porodnici v pondělí 19. června v 7.54 hodin. Z narození syna se radují rodiče Lucie Klieberová a Robert Tokar a také se na něj už těší sourozenci. Rodiče předem věděli, že budou mít chlapečka a jméno mu vybrala maminka. Malý Daniel vážil 2,62 kg a měřil 48 cm.