Jiří Nový ze Staňkova přišel na svět v domažlické porodnici v neděli 18. září v 8.02 hodin. Rodiče Lenka Havlová a Zdeněk Nový si nechali pohlaví svého miminka jako překvapení na porodní sál, kde Jiříka přivítali společně. Z narození brášky, který vážil 2,8 kg a měřil 48 cm, se raduje i bratříček Zdeněk (5). Jméno Jiří vybral tatínek.

Oliver Kůstka z Kouta na Šumavě se s váhou 3,27 kg a mírou 50 cm narodil v domažlické porodnici v úterý 20. září v 13.58 hodin. Rodiče Monika Škarková a Martin Kůstka věděli, že jejich prvorozené dítě bude chlapeček. Maminka i tatínek ho na světě přivítali společně, tak jako mu i společně vybrali jméno.

Julinka Terezka Bártová z Brůdku a Valdorfu se narodila mamince Miladě Bártové a tatínkovi Janu Bártovi v domažlické porodnici ve středu 7. září v 19.48 hodin. Holčička vážila 3,8 kg a měřila 52 cm. Rodiče jí vybrali jméno společně podle žížaly Julinky.

Linda Pospíšilová z Postřekova se narodila v klatovské porodnici v pátek 16. září v 5.12 hodin. Rodiče Tereza a David si nechali pohlaví svého miminka jako překvapení na porodní sál, kde dceru přivítali na svět společně. Z narození sestřičky, která vážila 3,15 kg a měřila 49 cm, se těší Dominik (3).