ANNA Kramlová z Prapořišť se narodila v domažlické porodnici ve čtvrtek 24. března v 19.42 hodin. Maminka Ivana a tatínek Václav věděli dopředu, že budou mít holčičku, a na svět ji přivítali společně. Aničce, která vážila 3,56 kg a měřila 50 cm, vybrali jméno tatínek a bráškové Matěj a Vašík.

JAN Inderholc z Holýšova se narodil v domažlické porodnici v úterý 29. března v 8.10 hodin mamince Petře a tatínkovi Janovi. Rodiče věděli, že budou mít chlapečka, a na svět ho přivítali společně. Doma se na Honzíka, který vážil 2,76 kg a měřil 48 cm, těší sourozenci Verunka (6) a Matyášek (2). Jméno synkovi vybral tatínek.

JÁCHYM Lucák z Domažlic přišel na svět v úterý 29. března ve 21.45 hodin v domažlické porodnici. Maminka Pavlína Lucáková a tatínek Martin Hrbáček věděli předem, že budou mít chlapečka, a na svět ho přivítali společně. Na Jáchymka, který vážil 4 kg a měřil 53 cm, se doma těší bráška Adámek (9).

EVA Červeňáková z Otova se s váhou 3,55 kg a mírou 50 cm narodila v domažlické porodnici v pátek 25. března ve 13.01 hodin. Maminka Eva Červeňáková a tatínek Josef Dums přivítali prvorozenou dcerku na svět společně. Evička dostala jméno podle společného přání rodičů.

ONDŘEJ Roman z Domažlic se v domažlické porodnici narodil ve středu 23. března.

MATĚJ Kokaisl z Meclova přišel na svět v domažlické porodnici v sobotu 26. března.