ADAM Kojs z Tachova se v neděli 21. února v 1.33 hodin v domažlické porodnici narodil mamince Gabriele Hájkové a tatínkovi Petru Kojsovi. Rodiče předem věděli, že budou mít chlapečka, a na svět ho přivítali společně. Jméno Adámkovi, který vážil 3,32 kg a měřil 49 cm, vybrala maminka.

VÁCLAV Horn z Radonic se narodil v domažlické porodnici v pátek 19. února v 7.20 hodin mamince Lence a tatínkovi Václavovi. Rodiče předem věděli, že budou mít chlapečka, a na svět ho přivítali společně. Vašík, vážil 3,07 kg a měřil 49 cm.

ADAM Hajzner z Kolovče se narodil v úterý 23. února ve 8.29 hodin v domažlické porodnici mamince Veronice Kozové a tatínkovi Michalu Hajznerovi. Rodiče si nechali pohlaví svého děťátka jako překvapení až na porodní sál. Z Adámka, který vážil 3,63 kg a měřil 52 cm, se raduje i sestřička Andrejka (4,5).

Manželům Janě a Petrovi Bílkovým z Meclova se ve čtvrtek 18. února ve 22.47 hodin v domažlické porodnici narodila dcera REBEKA. Rodiče předem pouze tušili , že budou mít holčičku, a jméno jí vybrali společně. Doma se na Rebečku, která vážila 3,67 kg a měřila 52 cm, těší sestřička Barunka (3).

ŠTĚPÁN Paroubek z Luženic přišel na svět ve čtvrtek 18. února v domažlické porodnici.

JIŘÍ Bautz z Domažlic se v domažlické porodnici narodil ve čtvrtek 18. února.

JAN Franta ze Staňkova se v domažlické porodnici narodil v pátek 19. února.

DANIEL Kabourek z Nového Klíčova se narodil v domažlické porodnici v neděli 21. února.

TEREZA Rácová z Kurojed přišla v domažlické porodnici na svět v neděli 21. února.