PETR Beroušek se narodil v domažlické porodnici v sobotu 15. března v 17.43 hodin s váhou 4,06 kg a mírou 54 cm mamince Kateřině Šobrové a tatínkovi Petru Berouškovi. Na fotografii chybí ještě sestřička Kačenka, která čekala na svého brášku u babičky a dědečka.  Péťa se narodil o týden dříve, ale i přesto je to kus chlapa.

BARBORA Šindelářová  z Těšovic se v domažlické porodnici narodila v pondělí 24. března v 11.12 hodin s váhou 3,65 kg a mírou 50 cm. Rodiče Adriana a Marek věděli předem, že se jim narodí holčička.  Svou  dcerku přivítali na svět společně. Z Barborky má velkou radost bráška Mareček (3).

VINCENT Vachulka z Horšovského Týna se narodil v domažlické porodnici v neděli 23. března ve 21.37 hodin. Rodiče Pavla Jonáková a Petr Vachulka přivítali očekávaného prvorozeného synka na svět společně. Vincentek vážil 3,34 kg a měřil 50 cm.

PETR Velegán  z Klenčí pod Čerchovem se narodil v domažlické porodnici v pondělí 24. března ve 13.15 hodin. Rodiče Růžena Říhová a Jakub Velegán věděli dopředu, že budou mít chlapečka, a na svět ho přivítali společně. Petřík vážil 3,75 kg a měřil 50 cm.

EMA Jankulíková  z Plzně se v neděli 23. března ve 12.30 hodin narodila v domažlické porodnici mamince Lence Fuchmanové a tatínkovi Martinu Jankulíkovi. Rodiče do poslední chvíle netušili, zda se jim narodí holčička nebo chlapeček. Emičku, která vážila 2,99 kg a měřila 48 cm, přivítali rodiče na svět společně.