ALŽBĚTA Glacová z Mračnic  se v domažlické porodnici narodila v úterý 11. února v 6.04 hodin. Maminka Dagmar a tatínek Štěpán věděli předem, že třetí dítě bude holčička, a na svět ji přivítali společně. Adélka, která dostala jméno podle přání obou rodičů, vážila 3,22 kg a měřila 48 cm. Radost ze sestřičky mají i Jeník (7,5) a Maruška (2,5).

PATRICIE Růžková  z Domažlic se v pondělí 10. února v 19.21 hodin v domažlické nemocnici narodila mamince Kateřině a tatínkovi Patrikovi. Rodiče věděli, že budou mít holčičku, a na svět ji přivítali společně . Patrička, která dostala jméno podle přání obou rodičů, vážila 2,84 kg a měřila 49 cm. 

VOJTĚCH Hanzlík  z Meclova přišel v domažlické porodnici na svět v úterý 11. února  v 16.40 hodin. Maminka Veronika a tatínek Václav do poslední chvíle neznali  pohlaví svého prvorozeného děťátka. Na svět syna přivítali společně. Vojtíškovi, který vážil 3,93 kg a měřil 51 cm, vybral jméno tatínek.

TIM Šimandl  z Holýšova se v domažlické porodnici narodil v úterý 11. února v 19.16 hodin s váhou 3,12 kg a mírou 51 cm. Rodiče Tereza Hubená a Michal Šimandl věděli, že budou mít chlapečka, a na svět ho přivítali společně. To, že se jejich prvorozený syn bude jmenovat Tim, rozhodli spolu.

TEREZA Kořínková  z Otova se narodila v domažlické  porodnici ve středu 12. února v 8.42 hodin. Rodiče Stanislava a Bohumil přivítali očekávanou dcerku na svět společně. Nad jménem pro svou prvorozenou dceru rodiče dlouho přemýšleli, z několika tipů pak vybral tatínek to nejhezčí.

JOSEF A FRANTIŠEK  Krotkých  z Myslenky se ve FN Plzeň narodili v pondělí 3. února mamince Jitce a tatínkovi Michalovi.  První přišel na svět ve 12.12 hodin Josef a o minutu později František. Pepíček vážil 2,82 kg a měřil 47 cm a Fanoušek vážil 2,26 kg a měřil 48 cm. Z brášků mají radost i Michal (4,5) a Nicol (2,5).