SOFIE Pajdarová z Poběžovic  se v Domažlické nemocnici narodila v úterý 17. září v 10.05 hodin mamince Lucii Pechové a tatínkovi Miroslavu Pajdarovi. Rodiče si do porodu nebyli jistí, že budou mít  skutečně holčičku. Tatínek u porodu nechyběl. Sofince, která vážila 3,27 kg a měřila 50 cm, vybrala jméno maminka a tatínek ho nadšeně odsouhlasil.

MICHAL Ferko ze Starého Spálence  se v domažlické porodnici narodil v pondělí 16. září ve 2.43 hodin mamince Martině Ferkové a tatínkovi Michalu Maříkovi. Rodiče předem věděli, že budou mít chlapečka, a shodli se, že dostane jméno po tatínkovi. Míša  vážil 3,04 kg a měřil 50 cm.

ŠARLOTA Zedková  z Klenčí pod Čerchovem se narodila v domažlické porodnici ve středu 18. září v 8.12 hodin. Vážila 3,18 kg a měřila 50 cm. Rodiče Klára a Milan věděli, že budou mít holčičku, a při jejím narození byli spolu. Šarlotka dostala jméno podle přání obou rodičů.

MATĚJ Kadlec z Kolovče přišel na svět v domažlické porodnici v neděli 15. září v 15.42 hodin. Maminka Veronika a tatínek Radek  předem znali pohlaví svého děťátka a při jeho narození byli spolu. Jméno dostal Matýsek, který vážil 3,57 kg a měřil 51 cm, podle přání obou rodičů.

VANESSA Reitmajerová z Bezděkova u Klatov se v domažlické porodnici narodila v neděli 15. září ve 14.06 hodin mamince Lence Dolejší a tatínkovi Janu Reitmajerovi. Rodiče předem znali pohlaví svého děťátka a na svět ho přivítali společně. Vanesska vážila 3,70 kg a měřila 51 cm.

VIKTORIE Kuchynková z Tachova se narodila v domažlické porodnici v úterý 17. září v 8.21 hodin. Rodiče Kateřina a Jan  věděli, že budou mít holčičku, a jméno jí vybrali společně. Na Viktorku, která vážila 3,42 kg a měřila 50 cm, se doma těší sestřička Kristýnka (5,5)