OLIMPIU PAVEL Tomko z Bělé nad Radbuzou se narodil ve středu 15. srpna v 8.21 hodin mamince Pavle a tatínkovi Olimpiu Adrianovi. Rodiče věděli, že budou mít chlapečka. Jméno dostal chlapeček po mamince i tatínkovi. Doma se na brášku, který vážil 3,80 kg a měřil 49 cm, těší Terezka (8) a Adrianka (4).

Manželům Andree a Lubomírovi Valdmanovým z Běšin u Klatov se ve středu 15. srpna ve 14.28 hodin v domažlické porodnici narodila dcera NELA. Rodiče předem věděli, že budou mít holčičku. Nelinka, které vybrala jméno její pětiletá sestřička Nikolka, vážila 4,39 kg a měřila 51 cm.

VERONIKA Weberová z Milavčí se narodila v úterý 14. srpna v 8.20 hodin mamince Lucii a tatínkovi Radkovi. Rodiče věděli, že budou mít holčičku, a jméno jí vybrali společně. Tatínek si narození dcerky nenechal ujít. Doma se na Verunku, která vážila 2,71 kg a měřila 46 cm, těší sestra Terezka (8). Rodiče děkují personálu domažlické porodnice, zvláště pak MUDr. Hamadejovi, Hruškové a Machovi.

EMA Fránová z Prapořišť se narodila ve čtvrtek 16. srpna ve 13.36 hodin s váhou 3,25 kg a mírou  47 cm mamince Barboře Fránové a tatínkovi Janu Zdražilovi. Rodiče do poslední chvíle netušili, zda budou mít chlapečka nebo holčičku. Emičku na svět přivítali společně.

PŘEMYSL Wurm z Chodova se narodil ve čtvrtek 16. srpna v 17.43 hodin mamince Aleně a tatínkovi Tomášovi. Rodiče sice věděli, že budou mít chlapečka, ale rodině to neprozradili. Tatínek u narození Přemečka, který vážil 4,23 kg a měřil 51 cm, nechyběl.  Doma malého brášku netrpělivě očekává Doubravka (1,5).