SOFIE A ALEŠ Farkašovi z Kvíčovic se narodili v pondělí 14. května. Zatímco Alešek přišel na svět ve 13.13 hodin, jeho sestřička Sofinka o osm minut později. Rodiče Markéta a Aleš věděli, že budou mít dvojčátka. Tatínek dokonce předpověděl i jejich pohlaví.  Sofince, která vážila 2,70 kg a měřila 48 cm, vybral jméno tatínek a Aleškovi, který vážil 3 kg a měřil 47 cm, maminka. Svých mladších sourozenců se doma nemůže dočkat šestiletá Nelinka.

Manželům Ivaně a Martinovi Škardovým z Domažlic se v pondělí 14. května v 9.29 hodin  narodil syn JAKUB. Rodiče věděli, že budou mít  chlapečka, a jméno mu vybrali společně. Kubík vážil 3,95 kg a měřil 52 cm.

VERONIKA Andrejchová z Bělé nad Radbuzou  přišla na svět v úterý 15. května ve 12.15 hodin. Maminka Pavlína Märzová a tatínek Josef Andrejch do poslední chvíle netušili, zda  budou mít holčičku, nebo chlapečka. Jméno Verunce vybrali rodiče společně. Doma se na sestřičku, která vážila 3,88 kg a měřila 51 cm, těší její tříletý  bráška Filip.

KRYŠTOF Kacerovský z Chudenic se v úterý 15. května v 10.40 hodin narodil mamince Ivaně a tatínkovi Kamilovi. Rodiče věděli, že budou mít chlapečka , a na svět ho přivítali společně. Na Kryštůfka, který vážil 3,40 kg a měřil 50 cm, se doma těší sestry Lucinka a Kamilka. Rodiče děkují personálu domažlické porodnice za příkladnou péči.

KATEŘINA Cibulková z Domažlic se narodila v úterý 15. května ve 14.52 hodin.  Maminka Věra a tatínek Josef  věděli, že budou mít holčičku, a při jejím  narození byli spolu. Na Kačenku, která vážila 3,69 kg a měřila 49 cm, se doma těší šestiletá sestřička Nikolka.