JINDŘICH Dandáš z Jeníkovic  se narodil v pondělí 30. dubna v 15.30 hodin mamince Nikole Dandášové a tatínkovi Jindřichu Holému. Rodiče předem znali pohlaví svého děťátka a na svět ho přivítali společně. Jindříšek přišel na svět s váhou 3,33 kg a mírou 50 cm.

V pondělí 30. dubna v 17.26 hodin se v porodnici Domažlické nemocnice narodil podle všeho budoucí brankář Jiskry Domažlice B JONÁŠ VÁCLAV Tauer z Domažlic. Maminka Petra a tatínek Václav předem věděli, že budou mít chlapečka, a na svět ho přivítali společně. Jonášek vážil 3,85 kg a měřil 52 cm.  Rodiče děkují personálu domažlické porodnice za profesionální přístup a vynikající péči. Protože je šťastný tatínek také šéfredaktorem Domažlického deníku, s gratulací ke krásnému synkovi se přidává i celé osazenstvo redakce.

TOBIÁŠ Vítovec z Janovic nad Úhlavou  přišel na svět ve čtvrtek 3. května v 9.05 hodin. Maminka Dagmar a tatínek Zdeněk věděli, že budou mít chlapečka, a při jeho narození byli spolu. Tobiášek, který dostal jméno podle přání tatínka, vážil 3,61 kg a měřil 51 cm. Doma se na brášku těší tříletý Kubík.

Marcele a Miroslavovi Uškrtovým z Domažlic se ve čtvrtek 3. května ve 22. 27 hodin narodil syn VÍTEK. Rodiče předem netušili, že budou mít chlapečka. Tatínek si narození Vítka, který dostal jméno podle společného přání rodičů, nenechal ujít. Vítek vážil 3,68 kg a měřil 49 cm. Velkou radost z brášky má i šestiletá Kačenka.

ROSTISLAV Kubovec z Kouta na Šumavě se ve čtvrtek 3. května ve 13.05 hodin narodil mamince Ivaně Ondrejkové a tatínkovi Rostislavovi Kubovcovi. Rodiče znali předem pohlaví svého děťátka a na svět ho přivítali společně. Rostík  vážil 3,70 kg a měřil 50 cm.

ŠTĚPÁN Diviš z Hostouně se narodil ve středu 2. května v 19.07 hodin. Vážil 4,12 kg a měřil 53 cm. Rodiče Klára a Petr  do poslední chvíle netušili, zda budou mít chlapečka, nebo holčičku. Svého synka přivítali  na svět společně. Velkou radost ze Štěpánka má i jeho pětiletá sestra Anežka.

LUCINKA  – Vu Hien Linh z Folmavy se narodila v sobotu 28. dubna v 5.53 hodin mamince Heleně a tatínkovi Hynkovi. Rodiče předem věděli, že budou mít holčičku. Obrovskou radost ze sestřičky, která vážila 3,38 kg a měřila 49 cm, má i dvanáctiletá Jitka.

NOEMI Kinská z Klatov se ve čtvrtek 3. května v 8.35 hodin narodila mamince Natálii a tatínkovi Michalovi. Rodiče věděli, že budou mít holčičku, a na svět ji přivítali společně. Tříletý Míša se už nemůže dočkat, až bude mít sestřičku, která vážila 3,54 kg a měřila 50 cm, doma.

ŠIMON Tichý z Petrovic u Sušice se narodil v pondělí 30. dubna v 19.20 hodin s váhou 3,85 kg a mírou 51 cm mamince Zuzaně a tatínkovi Františkovi. Doma na brášku čeká malý Fandík (2,5).