ELIŠKA Pauerová z Domažlic se narodila ve čtvrtek 12. dubna ve 23.19 hodin mamince Petře Pauerové a tatínkovi Michalu Jelínkovi. Eliška přišla na svět přesně v den tatínkových narozenin, takže byla tím nejkrásnějším dárkem. Rodiče věděli, že budou mít holčičku, a na svět ji přivítali  společně. Eliška vážila 4,40 kg a měřila 52 cm.

Veronice a Josefovi Trhlíkovým ze Všekar se ve čtvrtek 12. dubna ve 13.48 hodin narodil syn, který dostal jméno ŠIMON. Rodiče předem věděli, že si domů přivezou chlapečka, a na svět ho přivítali společně. Doma už Šimonka, který vážil 3,61 kg a měřil 50 cm, netrpělivě očekává jeho bráška Matyášek (3).

JAKUB Strnad z Hluboké se narodil ve středu 11. dubna v 9.47 hodin mamince Michaele a tatínkovi Františkovi. Rodiče znali předem pohlaví svého děťátka a na svět ho přivítali společně. Jméno dostal Kubík, který vážil 3,10 kg a měřil 48 cm, podle přání maminky. Doma se už malého brášky nemůže dočkat tříletý Fanoušek.

ADÉLA Prokešová ze Kdyně se ve středu 11. dubna ve 3.53 hodin narodila mamince Jitce Sokolové a tatínkovi Dušanu Prokešovi. Rodiče do poslední chvíle nevěděli, že budou mít holčičku. Adélka, která vážila 3,68 kg a měřila 51 cm, dostala jméno podle přání obou rodičů.

FRANTIŠEK Čára ze Kdyně přišel na svět v úterý 10. dubna v 8.59 hodin. Rodiče Ivana Priatková a František Čára věděli, že budou mít chlapečka, a při jeho narození byli spolu. Fanoušek vážil 3,45 kg a měřil 50 cm.

POSÍLEJTE FOTOGRAFIE MIMINEK

Milí rodiče, redaktorka Domažlického deníku navštěvuje porodnici Domažlické nemocnice jedenkrát týdně, proto se stává, že se s některými maminkami, které stojí o zveřejnění snímku, bohužel míjí. Proto vám nabízíme možnost posílat vlastní fotografie svých novorozených dětí do této přílohy Domažlického deníku z vašeho domova. Zveřejníme každý snímek, i když se miminko narodilo před několika týdny. Budeme rádi, když vyfotíte nejen novorozeně, ale i maminku, tatínka či sourozence, případně prarodiče.
Nezapomeňte na údaje: jméno, datum narození, míru, váhu dítěte, jména a bydliště rodičů (stačí město či obec), věk a jména sourozenců a v jaké porodnici se miminko narodilo - nabídka platí totiž pro všechny porodnice.
Fotografie posílejte na adresu: helena.bauerova@denik.cz