DANIELA Janová z Rybníku se  ve středu 14. března ve 20.52 hodin narodila mamince Vendule Baumanové a tatínkovi Jakubovi Janovému. Rodiče předem věděli, že se jim narodí holčička. Jméno pro Danielku, která vážila 3,27 kg a měřila 50 cm, vybrala maminka. 

Ve čtvrtek  15. března se dvaadvacet minut po půlnoci  narodila VERONIKA Příbková z Domažlic.  Maminka Lenka a tatínek Jan předem věděli, že budou mít holčičku, a na svět ji přivítali společně. U výběru jména měl poslední slovo tatínek.  Verunka vážila 3,21 kg a měřila 48 cm.

MAREK Bartoň se narodil v úterý  6. března třiačtyřicet minut po půlnoci mamince  Nadě Mifkové a tatínkovi Petru Bartoňovi z Postřekova. Jméno pro svého prvního potomka vybrali rodiče společně. Mareček vážil  3,59 kg, a měřil 52 cm.

POSÍLEJTE FOTOGRAFIE MIMINEK

Milí rodiče, redaktorka Domažlického deníku navštěvuje porodnici Domažlické nemocnice jedenkrát týdně, proto se stává, že se s některými maminkami, které stojí o zveřejnění snímku, bohužel míjí. Proto vám nabízíme možnost posílat vlastní fotografie svých novorozených dětí do této přílohy Domažlického deníku z vašeho domova. Zveřejníme každý snímek, i když se miminko narodilo před několika týdny. Budeme rádi, když vyfotíte nejen novorozeně, ale i maminku, tatínka či sourozence, případně prarodiče.
Nezapomeňte na údaje: jméno, datum narození, míru, váhu dítěte, jména a bydliště rodičů (stačí město či obec), věk a jména sourozenců a v jaké porodnici se miminko narodilo - nabídka platí totiž pro všechny porodnice.
Fotografie posílejte na adresu: helena.bauerova@denik.cz