Zdeněk Kovář z Horšovského Týna přišel na svět 15. srpna v 8.18 hodin, vážil 3,07 kg a měřil 49 cm. Rodiče Nikola a Zdeněk předem věděli, že jejich prvorozené děťátko bude chlapec. Jméno mu vybral tatínek, který byl i u porodu.

Jan Hána z Domažlic se narodil v domažlické porodnici mamince Janě a tatínkovi Jakubovi 14. srpna v 16.13 hodin. Rodiče přivedli na svět očekávaného chlapečka společně, jméno mu vybrala maminka. Na Honzíka, který vážil 3,37 kg a měřil 50 cm, se doma těší dvouletá Maruška.

Samuel Forro z Němčic u Kdyně se narodil v domažlické porodnici 14. srpna v 6.12 hodin. Vážil 3,05 kg a měřil 50 cm. Maminka Lucie a tatínek Libor věděli, že budou mít chlapečka, společně ho pojmenovali i přivedli na svět. Doma se na malého Samuela těší pětiletá sestřička Sofinka.

Michal Bauer z Blížejova poprvé spatřil světlo světa 15. srpna v 10.21 hodin. Při narození v domažlické porodnici vážil 3,25 kg a měřil 49 cm. Rodiče Tereza a Radek předem věděli, že budou mít chlapečka a jméno mu vybrali společně se Michalovými sourozenci – šestiletým Kubíkem a tříletou Klárkou.

Lucie Marie Trusyková z Hostouně
Právě jsme se narodili