V téměř plném sálu se zde totiž sešlo mnoho pohádkových bytostí, ale nechyběli ani zástupci z nepohádkové říše, jako třeba Albert Einstein, požárník, indiánka, kuchař nebo kovboj. Zkrátka parket od 15. hodiny ožil a své místo na něm, za zvuků dětských i dospěláckých melodií, našly všechny děti, které se přišly pobavit a v soutěžích vybojovat něco dobrého na zoubek.

Hlavní organizátorka Dominika Adamcová se svými spolupracovnicemi vymyslely spoustu soutěží, ve kterých mohly děti uplatnit svoji šikovnost, rychlost a obratnost, za což je pak v cíli vždy čekala drobná sladkost jako odměna.

Akce měla spád, bavily se nejen děti, ale i jejich dospělácké doprovody a všechna možná záznamová zařízení byla neustále v permanenci, aby řádění ratolestí bylo poctivě zdokumentováno.

Kdo z rodičů nebo jiného doprovodu se potřeboval zbavit přebytečných financí, mohl dětem na místě zakoupit nafukovací zvířátka, různá blikátka a další „naprosto nepostradatelné“ dětské cetky, které tváře malých návštěvníků vždy rozjasnily. Všem organizátorům a sponzorům, díky nimž si mohli malí návštěvníci užít dvě a půl hodiny veselého karnevalového mumraje, tance, soutěží a hudby, aby pak odcházeli se zářícími očky a plni silných zážitků k domovům, patří jedno velké Děkujeme!
Text: Vojtěch Kotlan