Kategorii dospělých kat. B ve standardních tancích, kde tančilo pět párů, vyhráli Jana Hájková a Michal Varnuška z Koloseum Dance Teamu Plzeň, za nimi na stříbrné příčce skončili Alice a Martin Kutišovi z TK Gregoriades Plzeň, bronz vybojovali Magdaléna Hanušová s Vladimírem Hánou z ATK Standard Cheb.

V ´latině´ byla kategorie B, A, M zastoupena sedmi páry. Zvítězili Lenka Návorková a Lukáš Hojdan z LR Cosmetic Dance Team Ostrava před Lucií Hunčárovou a Janem Onderem z FBT Color Dance teamu. Třetí příčka patřila Lence Brožákové a Lukáši Holečkovi z Madat TŠ Plamínek Praha.

Nejpočetněji, a to 10 páry, byla obsazena kat. dospělých B, A, M standard. Ji vyhrál pár TC Eleganza Bratislava Dana Sílešová a Martin Lazík. Před jejich uměním se museli sklonit druzí Natasha Bekker a Titus Abrloh z DSP Kometa Brno, na 3. místě skončil pár plzeňského tanečního klubu Gregoriades Lucie Vlková a Jan Blažek.

Na snímku Miroslava Dolejše předávají ceny vítěznému slovenskému páru místostarostka Holýšova Hana Valachovičová a hlavní pořadatel, taneční mistr Evžen Krejčík.