Galerie: Sedmnáct žáků SOU Domažlice se zúčastnilo odborného kurzu studené kuchyně.

Sedmnáct žáků SOU Domažlice se zúčastnilo odborného kurzu studené kuchyně. Tradičně ho vedl Vladimír Picka, pod jehož vedením se  studenti naučili různým technikám přípravy, estetice i správnému servírování. Sedmnáct žáků SOU Domažlice se zúčastnilo odborného kurzu studené kuchyně. Tradičně ho vedl Vladimír Picka, pod jehož vedením se  studenti naučili různým technikám přípravy, estetice i správnému servírování. Sedmnáct žáků SOU Domažlice se zúčastnilo odborného kurzu studené kuchyně. Tradičně ho vedl Vladimír Picka, pod jehož vedením se  studenti naučili různým technikám přípravy, estetice i správnému servírování. Sedmnáct žáků SOU Domažlice se zúčastnilo odborného kurzu studené kuchyně. Tradičně ho vedl Vladimír Picka, pod jehož vedením se  studenti naučili různým technikám přípravy, estetice i správnému servírování. Sedmnáct žáků SOU Domažlice se zúčastnilo odborného kurzu studené kuchyně. Tradičně ho vedl Vladimír Picka, pod jehož vedením se  studenti naučili různým technikám přípravy, estetice i správnému servírování. Sedmnáct žáků SOU Domažlice se zúčastnilo odborného kurzu studené kuchyně. Tradičně ho vedl Vladimír Picka, pod jehož vedením se  studenti naučili různým technikám přípravy, estetice i správnému servírování. Sedmnáct žáků SOU Domažlice se zúčastnilo odborného kurzu studené kuchyně. Tradičně ho vedl Vladimír Picka, pod jehož vedením se  studenti naučili různým technikám přípravy, estetice i správnému servírování. Sedmnáct žáků SOU Domažlice se zúčastnilo odborného kurzu studené kuchyně. Tradičně ho vedl Vladimír Picka, pod jehož vedením se  studenti naučili různým technikám přípravy, estetice i správnému servírování. Sedmnáct žáků SOU Domažlice se zúčastnilo odborného kurzu studené kuchyně. Tradičně ho vedl Vladimír Picka, pod jehož vedením se  studenti naučili různým technikám přípravy, estetice i správnému servírování. Sedmnáct žáků SOU Domažlice se zúčastnilo odborného kurzu studené kuchyně. Tradičně ho vedl Vladimír Picka, pod jehož vedením se  studenti naučili různým technikám přípravy, estetice i správnému servírování. Sedmnáct žáků SOU Domažlice se zúčastnilo odborného kurzu studené kuchyně. Tradičně ho vedl Vladimír Picka, pod jehož vedením se  studenti naučili různým technikám přípravy, estetice i správnému servírování. Sedmnáct žáků SOU Domažlice se zúčastnilo odborného kurzu studené kuchyně. Tradičně ho vedl Vladimír Picka, pod jehož vedením se  studenti naučili různým technikám přípravy, estetice i správnému servírování. Sedmnáct žáků SOU Domažlice se zúčastnilo odborného kurzu studené kuchyně. Tradičně ho vedl Vladimír Picka, pod jehož vedením se  studenti naučili různým technikám přípravy, estetice i správnému servírování. Sedmnáct žáků SOU Domažlice se zúčastnilo odborného kurzu studené kuchyně. Tradičně ho vedl Vladimír Picka, pod jehož vedením se  studenti naučili různým technikám přípravy, estetice i správnému servírování. Sedmnáct žáků SOU Domažlice se zúčastnilo odborného kurzu studené kuchyně. Tradičně ho vedl Vladimír Picka, pod jehož vedením se  studenti naučili různým technikám přípravy, estetice i správnému servírování. Sedmnáct žáků SOU Domažlice se zúčastnilo odborného kurzu studené kuchyně. Tradičně ho vedl Vladimír Picka, pod jehož vedením se  studenti naučili různým technikám přípravy, estetice i správnému servírování. Sedmnáct žáků SOU Domažlice se zúčastnilo odborného kurzu studené kuchyně. Tradičně ho vedl Vladimír Picka, pod jehož vedením se  studenti naučili různým technikám přípravy, estetice i správnému servírování. Sedmnáct žáků SOU Domažlice se zúčastnilo odborného kurzu studené kuchyně. Tradičně ho vedl Vladimír Picka, pod jehož vedením se  studenti naučili různým technikám přípravy, estetice i správnému servírování. Sedmnáct žáků SOU Domažlice se zúčastnilo odborného kurzu studené kuchyně. Tradičně ho vedl Vladimír Picka, pod jehož vedením se  studenti naučili různým technikám přípravy, estetice i správnému servírování. Sedmnáct žáků SOU Domažlice se zúčastnilo odborného kurzu studené kuchyně. Tradičně ho vedl Vladimír Picka, pod jehož vedením se  studenti naučili různým technikám přípravy, estetice i správnému servírování. Sedmnáct žáků SOU Domažlice se zúčastnilo odborného kurzu studené kuchyně. Tradičně ho vedl Vladimír Picka, pod jehož vedením se  studenti naučili různým technikám přípravy, estetice i správnému servírování. Sedmnáct žáků SOU Domažlice se zúčastnilo odborného kurzu studené kuchyně. Tradičně ho vedl Vladimír Picka, pod jehož vedením se  studenti naučili různým technikám přípravy, estetice i správnému servírování.