„V podobných dresech jsme nastupovali v Lize mistrů a získali v nich mistrovský titul. Všichni si přejeme, aby se stejný scénář opakoval i letos, proto jsme poměrně jednoznačně zvolili právě tento motiv,“ vysvětlil kapitán Viktorie Plzeň Roman Hubník.

Svislé pruhy v klubových barvách jsou ozvláštněny slabým modrým proužkem patrným až při pohledu zblízka. Na čelní straně přibyl i zajímavý symbol ve tvaru „V“. Trika jsou vyrobena z lehkého, ale pevného materiálu. Na ramenou a pod rukávy dresu jsou umístěné panely z prodyšného materiálu, který efektivně odvádí vlhkost a přebytečné teplo. Dres doplňují modré trenky a dvoubarevné červeno-modré stulpny.

Plzeňská Viktoria vstupuje do nové sezony v nových dresech!Zdroj: Archiv klubuDruhá sada dresů je na první pohled bílá, oku pozorného fanouška ale neunikne decentní šedý vzor, jenž je na dresech Arsenalu Londýn. Bílou variantu dresu lze doplnit bílými i černými trenkami a černo-bílými stulpnami.

Nejvýraznější proměnou prošla třetí sada dresů. V minulých sezonách byli fanoušci zvyklí na černou barvu, ta je nyní nahrazena výraznou zelenou s odstíny žluté. Tyto dvě barvy jsou ve znaku města Plzně. Kombinací Viktoria úplně vybočila z řady tradičních barev. „Právě třetí sada dresů by i do budoucna měla být vždy netradiční,“ uvedl mluvčí klubu Václav Hanzlík.

„Věříme, že se nové dresy budou našim fanouškům líbit. Snažili jsme se při jejich výběru dbát na naši červeno-modrou tradici, ovšem nebáli jsme se ani odvážných designových kroků. Kabina přijala nové dresy s nadšením a všichni netrpělivě očekávají chvíli, kdy se v nich představí našim skvělým fanouškům,“ řekl po představení dresů generální manažer Viktorie Adolf Šádek.

Fanoušci Viktorie si mohou nyní nový dres pořídit již nyní v klubovém e-shopu, v pátek ráno poté i ve Viktoria shopu.

 

Pavel Vrba.
Vrba: Věřím, že Spartě a Slavii budeme zatápět